Moderne sommerhus med spa, sauna og kun 800 meter til stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvevej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40894
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Er du på udkig efter et lækkert sommerhus, hvor du kan holde en skøn og afslapningsfyldt ferie med din familie? Så tag et kig på dette moderne sommerhus på Arvevej 6 i Henne Strand. I det moderne feriehus er I inviteret inden for til en dejlig ferie, der er fyldt med afslapning i spaen og saunaen. Desuden har det nyrenoverede (2021) feriehus en skøn beliggenhed med kun 800 meter til de hvide sandstrande.

Moderne indretning med brændeovn, spa og sauna + lademulighed til elbil

Sommerhuset på Arvevej 6 i Henne Strand er blevet renoveret i 2021, og det fremstår nu med et indre, der er moderne, og som I utvivlsomt straks vil finde jer godt tilpas i på jeres ferie.

I sommerhuset er der hele 2 badeværelser, der begge endda er udstyret med gulvvarme, så I hverken skal stå i kø eller fryse fødderne fra morgenstunden. På det ene af badeværelserne har I desuden mulighed for at blive forkælet med masser af afslapning i spaen og saunaen.

Det store samlingspunkt for jer i sommerhuset vil uden tvivl blive opholdsrummet, der forener køkken, stue og spiseplads. Her er der virkelig mulighed for, at I kan nyde hinandens selskab til fulde med madlavning, spisning, spil og film. Tænder I op i brændeovnen, sørger den for at sprede dejlig varme og for at fuldende den hyggelige feriestemning.

I feriehuset er der også tænkt over de praktiske faciliteter, så I slipper for at bruge en masse af jeres ferietid på praktisk husarbejde. På det ene badeværelse hjælper vaskemaskine og tørretumbler med tøjvask, mens opvaskemaskinen i køkkenet klarer opvasken efter madlavningen. Sommerhuset har desuden en energivenlig varmepumpe, der sørger for gode temperaturer.

Afskærmet terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Udendørs har sommerhuset en skøn terrasse, der også er ny. Den afskærmede terrasse er udstyret med havemøbler, liggestole og en grill, så I virkelig kan nyde de solrige feriedage på terrassen fra morgenens første kop kaffe til aftenens grillmiddag.

Til feriens yngste gæster er der en sandkasse. Så mens der bliver slappet af på terrassen, har børnene mulighed for at lege i sandkassen, hvor de kan bygge store, flotte sandslotte.

800 meter til stranden

Med ferieadresse på Arvevej 6 bor I ikke langt fra Vesterhavets brusende, blå bølger og de smukke, hvide sandstrande. Faktisk har I kun 800 meter, og I vil derfor kunne nå dertil på få minutter til fods. Her kan I nyde lange gåture langs vandkanten eller snuppe jer en dukkert i havet. I kan også opleve solnedgangen fra stranden – det er intet mindre end fantastisk.

Fra sommerhuset er der heller ikke langt til indkøb – blot 1 kilometer til den nærmeste indkøbsmulighed. I Henne Strand er der både et supermarked og flere specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos. Desuden er der en række skønne spisesteder, I kan besøge, når I selv vil slippe for at lave mad. Efter et besøg hos en af byens spisesteder, kan I spise dessert hos en af byens iscaféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40894

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes und komfortables Haus mit wunderschöner Süd-West-Terrasse und tollen Bädern. Sehr geräumige Sauna und lichtdurchflutetem Wohnbereich. Große Garderobe als Windfang und erhabene und dennoch geschützte Dünenlage. Das Meeresrauschen ist bei Südwind sehr gut zu hören, auch wenn es knappe 800 Meter (Luftlinie) bis zum Meer sind. Die Glasfront zum Süden ist echt toll. Man muss halt nur über gegenüberliegendes hinweg gucken.

DE
D.
sagde , Ritterhude

Es ist ein wirklich schönes und gemütliches Haus, in dem wir uns sofort wohl gefühlt haben. Lieben Dank an die Eigentümer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war insgesamt in einem tollem Zustand. Einzig ein kleiner Spiegel beim Ausgang wäre wünschenswert. Ansonsten alles top, wir haben uns super wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.205
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...