Moderne sommerhus med vildmarksbad og udesauna

4
icon
icon
icon
icon

Ternevej 6A, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40895
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Har I lyst til en ferie i et moderne sommerhus, som indbyder til afslappende stunder og ekstra velvære i form af både vildmarksbad, udesauna og udebruser, så er dette sommerhus ideelt til jer. Sommerhuset har ferieadressen Ternevej 6A i Henne og har plads til 6 personer. Desuden har sommerhuset også en god placering blot 600 meter fra stranden og med kun 850 meter til indkøbsmuligheder.

Moderne indretning og hygge foran brændeovnen

Så snart I træder indenfor, bliver I mødt af den flotte og moderne indretning, hvor der er blevet kræset for detaljerne. De store vinduespartier giver et skønt lysindfald, og idet køkken og stue er i åben forlængelse, skabes der rummelighed med plads til alle. I stuen kan familien samles til en god film eller serie, som kan streames via sommerhusets Chromecast. Og hvis I vil skrue ekstra op for feriehyggen, kan I tænde op i brændeovnen, hvor dens knitrende lyde kan høres i baggrunden.
 
Sommerhusets badeværelse er selvfølgelig med gulvvarme, så I kan undgå kolde fødder. De 6 sovepladser er fordelt på 3 værelser, hvor alle er med dobbeltsenge, så I kan få en god søvn på jeres ferie.

Vildmarksbad, udesauna og udebruser

Sommerhuset på Ternevej 6A indbyder til lidt ekstra luksus i form af både vildmarksbad, udesauna og udebruser, som I kan finde på terrassen. Efter en dukkert i havet, kan resten af sandet skyldes af ved udebruseren, og hvis I vil slappe af eller nyde varmen, står både udesauna og vildmarksbad til jeres rådighed. Så hop måske i vildmarksbadet og nyd et godt glas under åben himmel.   

Blot 600 meter fra stranden

Dette skønne sommerhus befinder sig blot 600 meter fra stranden. Det kræver derfor kun en meget kort gåtur, og så kan I allerede hoppe i bølgen blå. På terrassen kan I hive liggestolene frem og nyde solen eller tænde op i grillen. Terrassen er også afskærmet og lukket, så I kan både sidde i skygge og læ. Og hvis I ønsker det, kan jeres bil stå i læ under carporten.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (15 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...