Skønt sommerhus med sauna og spabad i Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Urfuglevej 14, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40956

Lyst til rigtigt at slappe af i skønne omgivelser? Så er dette sommerhus på Urfuglevej 14 i Henne Strand det helt rigtige for dig. Her bor du i lækre omgivelser både inde og ude. Feriehuset ligger som en lille wellness-perle omgivet af en dejlig naturgrund og samtidig dejligt centralt til både strand og indkøb. I alt 6 personer kan tilbringe en vellykket ferie i huset med hygge foran brændeovnen eller afslapning i saunaen eller spabadet.

Lyst og lækkert med store vinduespartier og hyggeskabende brændeovn

Her tilbydes det hele på én gang. Et dejligt lyst hus som samtidigt lægger op til masser af hygge med familien ved spisebordet eller med en god bog i sofaen foran brændeovnen.

Med det åbne køkken er det særligt hyggeligt at samles om tilberedningen af måltiderne og der skal ikke spilles kort om opvasken – den klarer husets opvaskemaskine. 3 gode store soverum med dobbeltsenge og god skabsplads giver lovning om god nattesøvn.

Det store lækre badeværelse er et af husets highlights. Et 2 personers spabad er lige det rigtige til at lade sig varme rigtigt igennem efter en frisk gåtur langs havet. Er I mere til sauna, så kan I ligeledes tænde op og nyde stilheden og den velgørende varme. Efterfølgende kan I hurtigt få vasket og tørret alle håndklæderne i husets vaskemaskine og tørretumbler.

Dejlig naturgrund og super lækre terrasser

Fra de store vinduespartier i stuen har I udsigt til husets terrasse og den dejlige let kuperede naturgrund. Terrassen foran stuen er overdækket og det perfekte sted, når der skal dækkes op udenfor til kaffe eller grillhygge. Med terrasser rundt om huset kan hver eneste soltime nydes omkring huset, hvis I da ikke tilbringer dagen på stranden eller i skoven.

Henne Strand – smuk natur og hyggelige indkøbsmuligheder

Beliggende under en kilometer fra stranden og endnu kortere afstand til indkøb er sommerhuset på Urfuglevej 14 det perfekte valg til jer, der lægger vægt på god beliggenhed. Henne Strand har mange fine butikker, spisesteder og et legendarisk ishus. Dertil en lækker hvid sandstrand og en smuk natur præget af lynghede, søer og skov.

Her er mulighed for at prøve næsten alle udendørs aktiviteter og hobbyer, om det er golf, ridning, mountainbike eller bare en svampetur i skoven.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.800
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...