Hyggeligt sommerhus med brændeovn på rolig beliggenhed

3
icon
icon
icon

Musvågevej 12, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40957
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en rolig beliggenhed i Henne Strand ligger dette hyggelige sommerhus med brændeovn, som byder op til 6 personer indenfor til en skøn ferie tæt på Vesterhavet. Fra sommerhuset på Musvågevej 12 har I hverken langt til strand eller by, som I kan nå på kort tid.

Hyggelige feriestunder i stuen med brændeovn

Sommerhuset på Musvågevej 12 emmer af hygge, og I vil uden tvivl komme til at holde en dejlig ferie sammen her. Det helt store samlingspunkt på ferien er alrummet, hvor køkken, spisestue og stue ligger i åben forbindelse.

I alrummet kan I samles til mange hyggelige feriestunder med gode film i tv’et, sjove spil og lækre måltider. Her kan I også tænde op i brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning og for at få lidt ekstra varme – og ellers sørger den energivenlige varmepumpe for behagelige temperaturer i sommerhuset.

I det 89 kvadratmeter store sommerhus kan I også finde 3 gode værelser samt 1 badeværelse. I køkkenet er der desuden en opvaskemaskine, så I slipper for at bruge en masse tid på at vaske op efter madlavningen.

Terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Fra stuen kan I træde ud på sommerhusets terrasse, der er åben og delvist afskærmet. På terrassen kan I sætte jer godt til rette i havemøblerne og liggestolene og nyde de solskinsfyldte feriedage. Sommerhusets grund er omgivet af træer, så I har masser af privatliv på ferien.

På terrassen har I også en grill til rådighed, så I kan lave lækre grillmiddage på de lune ferieaftener. Mangler I noget til jeres grillmiddag, kan I straks få fat i det, da I kun har 400 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset.

Derudover har I også kun 600 meter til de smukke, brede sandstrande og det brusende Vesterhav, som I kan nå på blot få minutter. Om solen står højt på himlen, eller om vinden blæser, så er der intet som en gåtur på stranden, og på de varme sommerdage er en dukkert i havet helt fantastisk.

Naturskønne oplevelser i Henne Strand

Henne Strand er et dejligt ferieområde, der byder på masse af skøn natur, som I kan opleve på jeres ferie. I kan blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan komme helt tæt på den skønne, vestjyske natur ad cykel- og vandrestierne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40957

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus god indretning. God beliggenhed, gå afstand til bylivet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.285
Renoveret / Byggeår:2001 / 1963

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...