Charmerende sommerhus – med central beliggenhed i Henne Strand

3
icon
icon
icon

Bekkasinvej 7, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40959
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette charmerende træhus på Bekkasinvej 7 i Henne Strand er der plads til op til 4 feriegæster – og er perfekt til en stille og rolig familieferie – især til dem, der hverken vil have langt til stranden eller til shopping!

Hyggelig sommerhusstemning

Sommerhusets lyse og moderne indretning gør, at I straks vil føle jer godt tilpas. Den lyse og velindrettede stue ligger i forlængelse af den fine spisestue. Sommerhusets køkken er veludstyret, og her er både opvaskemaskine samt et praktisk køleskab med fryseboks. Den hyggelige pejs vil sprede feriehygge og varme, imens at varmepumpen sørger for en behagelig temperatur i alle sommerhusets rum.

Sommerhuset råder over 2 lyse og rummelige soveværelser, som begge er udstyret med dobbeltsenge. På badeværelset, som har indlagt gulvvarme, befinder sig en vaskemaskine, som kan være jer behjælpelig med jeres ferievasketøj.   

Flere skønne terrasser

Fra stuen er der mulighed for at træde ud på den skønne sydvendte terrasse, hvor I om morgenen kan starte jeres feriedage med nybagte rundstykker og friskbrygget kaffe. Mens dagen går, kan I flytte til de komfortable havestole, der står til rådighed på de andre terrasser rundt omkring dette skønne sommerhus. Og imens de voksne nyder den friske (hav)luft fra terrassen, kan de små hygge sig med gyngerne, rutsjebanen og sandkassen, der er placeret i den ene ende af sommerhusets naturgrund. 

Vestkysten – for naturelskerne

Fra sommerhuset på Bekkasinvej 7 er der blot 500m til stranden. Den fine hvide sandstrand ved Vestkysten byder på nye oplevelser hver dag – og til enhver årstid! Om sommeren kan I opleve det rolige blå hav og en af de flotteste solnedgange. Om efteråret er det et råt og barskt Vesterhav med dets mægtige bølger, der kan opleves på nær hånd.

Den lille turistby Henne Strand, hvis bymidte ligger 250m fra dette sommerhus, har en del små (special)butikker, restauranter og små caféer, og kan byde på lidt afveksling fra hverdagen. Måske I får I lyst til at nyde en softice på vej hjem til sommerhuset?

Det siger vores gæster om sommerhuset 40959

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat einen wunderschönen Charme. Durch den kleinen Garten wirkt es gemütlich und man ist einfach für sich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines,sehr gemütliches Haus.
Es ist alles vorhanden was man für einen erholsamen Urlaub braucht.
Die Lage ist sehr zentral und trotzdem ruhig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kuscheliges Ferienhaus, mit dem Charme der nur in Dänemark zu finden ist. Aussenbereich sehr effektiv angelegt. Wir haben uns sehr willkommen gefühlt,Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 363
Renoveret / Byggeår:2016 / 1945

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...