Hyggeligt sommerhus med spabad og sauna i Henneby

3.5
icon
icon
icon
icon

Hovgårdsvej 3, Henneby

- Sommerhusnr.: 41713
6 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til jeres næste ferie ved Vesterhavet? Så tag endelig et kig på dette hyggelige sommerhus på Hovgårdsvej 3 i Henneby! Sommerhuset rummer plads til op til 6 personer, som kan holde en ferie fuld af afslapning i sommerhusets spabad og sauna. I feriehuset er op til 2 hunde også hjerteligt velkomne!

Hyggelig indretning med spabad og sauna

Når I træder ind i sommerhuset på Hovgårdsvej 3 i Henneby, bliver I straks budt velkommen af sommerhusets hyggelige indretning, der vil danne rammen om jeres kommende ferie.

Sommerhusets højdepunkter finder I på det ene badeværelse, hvor I har en lille wellnessafdeling. Her står spabadet og saunaen klar til at forkæle jer med masser af afslapning, så I kan komme helt ned i gear langt væk fra hverdagen.

Hjertet i feriehuset er alrummet, der forener køkken, spiseplads og stue, hvor I kan samle familien til hyggelige stunder med spil og film, mens opvaskemaskinen klarer opvasken efter madlavningen. Der står desuden en brændeovn i alrummet, som fuldender den hyggelige feriestemning. Fra alrummet er det også muligt at kravle op på en hems, som vil blive et sikkert hit blandt børnene.

I sommerhuset er der 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn på ferien. Et af soveværelserne er indrettet med 2 enkeltsenge, mens de 2 andre soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver. Med hele 2 badeværelser med gulvvarme i sommerhuset, skal I hverken bekymre jer om kø eller kolde fødder fra morgenstunden.

Dejligt udeområde med terrasse, have og gyngestativ

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er mere end 2.700 kvadratmeter stor. Her venter jer et skønt udeområde, som både børn og voksne vil synes om. Grunden er indhegnet, så I kan sagtens have jeres hunde med ude, uden at de begiver sig ud på opdagelse på egen hånd.

Udendørs har I en stor, delvist overdækket terrasse, hvor der står både havemøbler og liggestole klar til jer. Så find jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer til rette og nyde ferien. Imens kan børnene lege i haven, hvor der er et gyngestativ til dem.

Naturskønne oplevelser i Henne

I Henne venter jer en række naturskønne oplevelser, som I kan tage ud at opleve på jeres ferie. Først og fremmest er der Vesterhavet, som altid er et besøg værd, uanset hvordan vind og vejr arter sig. Fra sommerhuset er der 2,6 kilometer til de smukke sandstrande og blå bølger.

Derudover kan I også besøge Blåbjerg Klitplantage og Filsø, hvor I kan opleve den skønne, vestjyske natur.

Når I skal klare jeres ferieindkøb på ferien, kan I gøre det hos byens supermarked og specialbutikker – jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 700 meter fra sommerhuset. Desuden er der flere hyggelige spisesteder i Henne Strand, som I kan slå et smut forbi på jeres ferie til gode måltider.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41713

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist hell und räumlich gut aufgeteilt. Das Haus ist sehr gut ausgestattet. Eine sehr schöne große Terrasse, die teilweise Überdacht ist ,und mit sehr guten Liege und Sitzmöglichkeiten ausgestattet ist.Das große umzäunte Grundstück ist toll,welches für Kinder und Hundebesitzer ein Träumchen ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war eines der schönsten Ferienhäuser, die wir in den vergangenen 15 Jahren bewohnt haben. Das Haus ist sehr geschmackvoll und gepflegt eingerichtet. Zudem strahlt das Haus eine unglaubliche Gemütlichkeit aus. Endlich mal 1,80 Meter breite Betten. Auch mit Hund ein Traum, weil das Grundstück umzäunt ist. Selbst in der Küche war alles vorhanden, was man braucht. Wir werden es wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll, geschmackvoll eingerichtet, es ist alles da. Der große eingezäunte Garten für unseren Hund perfekt. Toll fanden wir auch die Spiele für den Garten. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:132 / 2.750
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...