Femstjernet aktivitetshus med spa, sauna, udespa og udebruser

5
icon
icon
icon
icon
icon

Muffparken 20, Vejers

- Sommerhusnr.: 50001
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det femstjernede sommerhus på Muffparken 20 i Vejers Strand kommer I ikke til at mangle noget på jeres ferie. Her er afslapning i højsædet med både spa, sauna, udespa og udebruser. Desuden er der også rig mulighed for underholdning i aktivitetsrummet med bordfodbold, bordtennis og billard. Det femstjernede sommerhus med plads til 8 personer er handicapvenligt. Her er jeres hunde også velkomne på ferien!

Afslapning i højsædet i spa, sauna, udespa og udebruser

På jeres ferie skal I selvfølgelig kunne slappe af – og det har I virkelig mulighed for i dette skønne sommerhus. På det ene af sommerhusets badeværelser er der både spa og sauna, som I kan sætte jer til rette i, slappe fuldstændig af og få ladt batterierne op igen.

Ikke nok med spa og sauna på badeværelset, så er der også gode afslapningsmuligheder på sommerhusets terrasse. Her står der en dejlig udespa, som I kan læne jer tilbage i med lyden af fuglefløjt og vindens susen i baggrunden. På terrassen er der også en udebruser, som I kan skylle jer under efter en god strandtur.

Underholdende stunder i aktivitetsrum med billard, bordtennis og bordfodbold

Det er ikke kun afslapning, der er i højsædet i sommerhuset på Muffparken 20. Her kan I nemlig også tilbringe mange sjove og underholdende stunder sammen i aktivitetsrummet, hvor I kan spille både billard, bordtennis og bordfodbold – hvorfor ikke arrangere en aften med turneringer, snacks og kolde drikkevarer?

I kan også samles til hyggelige feriestunder i feriehusets alrum. I det store lyse rum med loft til kip kan I samles i sofaerne og se en god film eller gå sammen om madlavningen i køkkenet. Efter madlavningen klarer opvaskemaskinen opvasken for jer.

Lækker lukket og delvist overdækket terrasse

Sommerhuset har en lækker lukket terrasse, der også er delvist overdækket. Terrassen er det perfekte sted at tilbringe feriens varme dage. Udover at kunne sidde i den dejlige udespa, kan I også finde jer til rette i havemøbler og liggestole på en god plads i solen. I har også mulighed for at sidde i skyggen under terrassens overdækkede del.

Terrassen er lukket, og derfor kan I roligt have jeres hunde med herude, uden at de går på opdagelse på egen hånd. I haven er der 2 fodboldmål, hvor I kan spille fodboldkampe på jeres ferie – hvem er feriens bedste fodboldspiller?

Om aftenen er det tid til at tænde op i grillen og nyde en god grillmiddag i det lune sommeraftenvejr. Som en perfekt afslutning på en god feriedag kan I hoppe en tur i udespaen under aftenens stjernehimmel.

Hyggelig ferie i Vejers Strand

Vejers Strand er en hyggelig ferieby, hvor I uden tvivl kommer til at holde en dejlig ferie. Stranden er opdelt i to, hvor sydstranden er oplagt at besøge, hvis I vil tilbringe en hel dag ved stranden – her er bilen nemlig tilladt på stranden, så I kan uden problemer tage den helt store oppakning med.

I Vejers Strand kan I besøge en række forskellige butikker, hvor I kan få stillet shoppetrangen. Ferieindkøbene kan klares i de to købmandsforretninger, der er i byen. Vil I selv slippe for at lave mad, kan I besøge byens spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50001

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes großzügiges Haus perfekt für 8 Erwachsene – Terrasse komplett umzäunt hält Hirsche und Rotwild "draußen"… – Aussenpool sehr nett – Infrarotsauna auch cool – Strand zu Fuß zu erreichen…sogar mit Auto befahrbar… wir kommen wieder…☺️

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr tolles Haus, es ist alles da was man benötigt. Sehr sauber. Tolle Räumlichkeiten und Spielmöglichkeiten

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles was man braucht, die Schlafzimmer waren groß und hatten große Betten. Die Zimmer waren alle mit großen Fernseher ausgestattet. Wir waren im Winter dort und konnten leider die Terasse nicht nutzen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:171 / 2.503
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...