Stort 8-personers feriehus i Vejers Strand med spa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 18, Vejers

- Sommerhusnr.: 50004
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Vejers Strands charmerende ferieområde finder I dette lækre feriehus til 8 personer. Her er der dømt ferie i stor stil, og I kommer helt sikkert ikke til at mangle noget i den omfattende indretning, som både indeholder spabad og stort aktivitetsrum. Med til huset hører en stor terrasse og en lækker have med legeplads til børnene – og så er der jordvarme!

Stil, spa og aktivitetsrum

Det stilfulde feriehus på Vejers Havvej 18 byder på god plads til 8 personer med sine i alt 155 kvadratmeter. Den moderne indretning har alt, hvad feriehjertet begærer, og der bliver ikke tid til kedsomhed – ligegyldigt om vejret melder sommer og sol eller storm og regn.

På det ene af husets 2 badeværelser står spaen klar til at forkæle jer, når I trænger til lidt ekstra afslapning og wellness. Og mens der bliver slappet af, kan de konkurrenceglade slippe sig løs i det store aktivitetsrum, der både har billard, bordfodbold, bordtennis og PlayStation 3 (egne spil skal medbringes).

Der er gulvvarme i hele huset, som bliver drevet af jordvarme, hvilket gør huset energivenligt. Desuden er jordvarmen inkluderet i prisen fra start af!

Fantastisk udendørsareal med legeplads til børnene

Udvendigt finder I en stor terrasse, som fortsætter hele huset rundt og gemmer på masser af hyggekroge, hvor I kan sidde i solen med en god bog. De høje træer rundt om den 1500 kvadratmeter store grund gør beliggenheden ugeneret og sørger for god læ sammen med afskærmningen på terrassen.

Til glæde for de små feriegæster er der anlagt en stor have med grøn græsplæne, gyngestativ, sandkasse og ikke mindst trampolin. Her går dagene hurtigt, og underholdningen kommer ikke til at mangle, mens mor og far tilbereder aftensmaden på den glødende grill.

Vejers Strand er et charmerende og naturskønt ferieområde med den herligste badestrand. Et helt ideelt sted til en familieferie, hvor hyggen kommer i fokus, og den travle hverdag bliver gemt langt væk for en stund.

UNGDOMSGRUPPER ER IKKE TILLADT.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50004

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes und modernes Ferienhaus. Gute Raumaufteilung. Dadurch gut geeignet für 2 Familien. Durch die Erdwärme kam im März der Kamin nicht zum Einsatz, da es angenehm warm war. Schöne Terrassen und ein schöner Bereich für die Kinder im Garten zum Spielen. Der Supermarkt am Campingplatz ist zu Fuß erreichbar. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes sauberes Ferienhaus mit geschmackvoller Einrichtung.Auch an kleinste Details wurde gedacht. Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt und kommen bestimmt noch mal wieder. Rund um das Haus sind Terrassen so daß man auch im Winter immer ein paar Sonnenstrahlen genießen kann

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattetes Ferienhaus direkt an der Straße, jedoch trotzdem ruhige Lage. Garten mit Kinderspielgeräten hinter dem Haus, positiv ist auch das dieser eingezäunt ist und mit Toren verschlossen werden kann. Ideal für Kleinkinder.
Das Haus war liebevoll eingerichtet, Deko, Teelichter etc.
Wir werden das Haus sicherlich nochmal buchen!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 1.500
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...