Stort 8-personers feriehus i Vejers Strand med spa og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 18, Vejers

- Sommerhusnr.: 50004
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Vejers Strands charmerende ferieområde finder I dette lækre feriehus til 8 personer. Her er der dømt ferie i stor stil, og I kommer helt sikkert ikke til at mangle noget i den omfattende indretning, som både indeholder spabad og stort aktivitetsrum. Med til huset hører en stor terrasse og en lækker have med legeplads til børnene – og så er der jordvarme!

Stil, spa og aktivitetsrum

Det stilfulde feriehus på Vejers Havvej 18 byder på god plads til 8 personer med sine i alt 155 kvadratmeter. Den moderne indretning har alt, hvad feriehjertet begærer, og der bliver ikke tid til kedsomhed – ligegyldigt om vejret melder sommer og sol eller storm og regn.

På det ene af husets 2 badeværelser står spaen klar til at forkæle jer, når I trænger til lidt ekstra afslapning og wellness. Og mens der bliver slappet af, kan de konkurrenceglade slippe sig løs i det store aktivitetsrum, der både har billard, bordfodbold, bordtennis og PlayStation 3 (egne spil skal medbringes).

Der er gulvvarme i hele huset, som bliver drevet af jordvarme, hvilket gør huset energivenligt. Desuden er jordvarmen inkluderet i prisen fra start af!

Fantastisk udendørsareal med legeplads til børnene

Udvendigt finder I en stor terrasse, som fortsætter hele huset rundt og gemmer på masser af hyggekroge, hvor I kan sidde i solen med en god bog. De høje træer rundt om den 1500 kvadratmeter store grund gør beliggenheden ugeneret og sørger for god læ sammen med afskærmningen på terrassen.

Til glæde for de små feriegæster er der anlagt en stor have med grøn græsplæne, gyngestativ, sandkasse og ikke mindst trampolin. Her går dagene hurtigt, og underholdningen kommer ikke til at mangle, mens mor og far tilbereder aftensmaden på den glødende grill.

Vejers Strand er et charmerende og naturskønt ferieområde med den herligste badestrand. Et helt ideelt sted til en familieferie, hvor hyggen kommer i fokus, og den travle hverdag bliver gemt langt væk for en stund.

UNGDOMSGRUPPER ER IKKE TILLADT.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50004

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, modernes Ferienhaus in einem sehr gepflegten Zustand. Die Raumaufteilung ist toll. Wir hatten ein Kleinkind dabei und konnten es im anderen Bereich etwas ab vom Wohnzimmer beruhigt schlafen legen, trotzdem konnten wir uns abends im Wohnzimmer unterhalten. Zudem haben wir uns im Aktivraum beim Billard und im Garten auf dem Trampolin amüsiert. Und täglich hatten wir tierischen Besuch auf der Terrasse, das war sehr schön!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein sehr schönes Haus mit allem Komfort. Rund um das Haus gab es überall geschützte Terassen mit Liegen und Stühlen, wo wir selbst bei 8 Grad in der Sonne saßen.
Das Haus liegt etwas zurück an der Hauptstraße, was wir manchmal etwas störend fanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr schön.Angebot für Erwachsene, mit Aktivraum gut.Für Kinder, viel Möglichkeiten zum spielen. Gute Nähe zum Strand .

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 1.500
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...