Skønt ikke-ryger hus med spa og sauna på velplejet grund

4
icon
icon
icon
icon

Kræmmervej 47, Vejers

- Sommerhusnr.: 50005
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor velplejet grund i Vejers ligger dette dejlige feriehus, der rummer både spa og sauna. Her er der plads til 6 personer, fordelt på 3 soveværelser. Huset ligger centralt, så I nemt kan gå ned til feriebyen Vejers Strand. Her på Kræmmervej 47 er der god plads og mulighed for at få slappet godt af og få tanket en masse ny energi.

Sommerhus i klassisk stil med spa, sauna og brændeovn

Fra det øjeblik, I træder ind ad døren i dette smagfuldt indrettede hus med det lyse træværk og de mørke spær, vil feriestemningen sænke sig over jer.

I stue-alrummet kan I tilbringe meget fælles hyggetid. En halv mur adskiller stuen fra det moderne køkken, der har et fint lysindfald gennem tagvinduet. Her kan I snild tilberede lækre måltider sammen.

De 2 badeværelser har begge gulvvarme, og i det ene har I en skøn wellnessafdeling. Et afslappende bad i spaen, efterfulgt af en tur i saunaen, er den perfekte måde at blive varmet godt igennem efter en dag i den friske vesterhavsluft, – det er afslapning pur. Efter jeres egen lille wellness-kur, kan I tænde op i brændeovnen og lade dagen klinge ud med den hyggelige varme.

Skøn afskærmet solterrasse og en stor grund til leg og spil

Om sommeren foregår det meste af ferien sikkert på den dejlige terrasse og store grund. Den store terrasse er afskærmet hele vejen rundt og udstyret med bekvemme møbler. Her kan I altid finde det helt perfekte sted til at nyde solen.

Den store plæne indbyder til leg og spil. Både store og små vil sikkert elske en skydedyst på målvæggen.

Når dagen går på hæld, og mørket langsomt sænker sig ved Vesterhavet, er det tid til at afslutte dagen med lidt fælles hygge omkring en grillmiddag.

Opdag Vestkystens natur

Vejers er en populær ferieby. Den skønne lange sandstrand er fantastisk til lange gåture. I dette landskab med klitter, lynghede og granskov færdes kronvildtet, hvis store flokke man især om efteråret kan være heldig at se, – i brunsttiden fra september til oktober kan I ofte høre hjortene brøle.

  

Det siger vores gæster om sommerhuset 50005

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Ferienhauses ist ideal. Das große Grundstück ist komplett eingezäunt und von Baäumen und Sträuchern umgeben. Die großzügige umrandete Terasse ist perfekt zum Sonnen, das die Holzumrandung den Wind größtenteils abhält. Das Haus an sich ist ebenfalls absolut empfehlenwert. Die Aufteilung der Zimmer ist perfekt, vor allem die Abtrennung vom Wohnzimmer zu den Schlaf- und Badezimmern. Die Ausstattung sowie Einrichtung sind ebenfalls sehr gut, es fehlte nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, schön gelegenes Ferienhaus. Ideal für eine Auszeit vom Alltag. Gute Raumaufteilung mit gemütlicher Wohnküche.

DE
D.
sagde , Hamburg

Sehr schönes Ferienhaus schön gelegen.
Das Haus ist toll geschnitten und ist sehr einladend und gemütlich. Die Betten waren sehr bequem, nicht zu weich aber auch nicht zu hart. Insgesamt sehr zu empfehlen. Wir konnten uns sehr gut erholen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 2.200
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...