Skønt ikke-ryger hus med spa og sauna på velplejet grund

4
2578
Kræmmervej 47, Vejers Strand - Søg på husnr. 50005

På en stor velplejet grund i Vejers ligger dette dejlige feriehus, der rummer både spa og sauna. Her er der plads til 6 personer, fordelt på 3 soveværelser. Huset ligger centralt, så I nemt kan gå ned til feriebyen Vejers Strand. Her på Kræmmervej 47 er der god plads og mulighed for at få slappet godt af og få tanket en masse ny energi.

Sommerhus i klassisk stil med spa, sauna og brændeovn

Fra det øjeblik, I træder ind ad døren i dette smagfuldt indrettede hus med det lyse træværk og de mørke spær, vil feriestemningen sænke sig over jer.

I stue-alrummet kan I tilbringe meget fælles hyggetid. En halv mur adskiller stuen fra det moderne køkken, der har et fint lysindfald gennem tagvinduet. Her kan I snild tilberede lækre måltider sammen.

De 2 badeværelser har begge gulvvarme, og i det ene har I en skøn wellnessafdeling. Et afslappende bad i spaen, efterfulgt af en tur i saunaen, er den perfekte måde at blive varmet godt igennem efter en dag i den friske vesterhavsluft, – det er afslapning pur. Efter jeres egen lille wellness-kur, kan I tænde op i brændeovnen og lade dagen klinge ud med den hyggelige varme.

Skøn afskærmet solterrasse og en stor grund til leg og spil

Om sommeren foregår det meste af ferien sikkert på den dejlige terrasse og store grund. Den store terrasse er afskærmet hele vejen rundt og udstyret med bekvemme møbler. Her kan I altid finde det helt perfekte sted til at nyde solen.

Den store plæne indbyder til leg og spil. Både store og små vil sikkert elske en skydedyst på målvæggen.

Når dagen går på hæld, og mørket langsomt sænker sig ved Vesterhavet, er det tid til at afslutte dagen med lidt fælles hygge omkring en grillmiddag.

Opdag Vestkystens natur

Vejers er en populær ferieby. Den skønne lange sandstrand er fantastisk til lange gåture. I dette landskab med klitter, lynghede og granskov færdes kronvildtet, hvis store flokke man især om efteråret kan være heldig at se, – i brunsttiden fra september til oktober kan I ofte høre hjortene brøle.

  Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 2.200
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...