Skønt ikke-ryger hus med spa og sauna på velplejet grund

4
icon
icon
icon
icon
Kræmmervej 47, Vejers Strand - Søg på husnr. 50005

På en stor velplejet grund i Vejers ligger dette dejlige feriehus, der rummer både spa og sauna. Her er der plads til 6 personer, fordelt på 3 soveværelser. Huset ligger centralt, så I nemt kan gå ned til feriebyen Vejers Strand. Her på Kræmmervej 47 er der god plads og mulighed for at få slappet godt af og få tanket en masse ny energi.

Sommerhus i klassisk stil med spa, sauna og brændeovn

Fra det øjeblik, I træder ind ad døren i dette smagfuldt indrettede hus med det lyse træværk og de mørke spær, vil feriestemningen sænke sig over jer.

I stue-alrummet kan I tilbringe meget fælles hyggetid. En halv mur adskiller stuen fra det moderne køkken, der har et fint lysindfald gennem tagvinduet. Her kan I snild tilberede lækre måltider sammen.

De 2 badeværelser har begge gulvvarme, og i det ene har I en skøn wellnessafdeling. Et afslappende bad i spaen, efterfulgt af en tur i saunaen, er den perfekte måde at blive varmet godt igennem efter en dag i den friske vesterhavsluft, – det er afslapning pur. Efter jeres egen lille wellness-kur, kan I tænde op i brændeovnen og lade dagen klinge ud med den hyggelige varme.

Skøn afskærmet solterrasse og en stor grund til leg og spil

Om sommeren foregår det meste af ferien sikkert på den dejlige terrasse og store grund. Den store terrasse er afskærmet hele vejen rundt og udstyret med bekvemme møbler. Her kan I altid finde det helt perfekte sted til at nyde solen.

Den store plæne indbyder til leg og spil. Både store og små vil sikkert elske en skydedyst på målvæggen.

Når dagen går på hæld, og mørket langsomt sænker sig ved Vesterhavet, er det tid til at afslutte dagen med lidt fælles hygge omkring en grillmiddag.

Opdag Vestkystens natur

Vejers er en populær ferieby. Den skønne lange sandstrand er fantastisk til lange gåture. I dette landskab med klitter, lynghede og granskov færdes kronvildtet, hvis store flokke man især om efteråret kan være heldig at se, – i brunsttiden fra september til oktober kan I ofte høre hjortene brøle.

  Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 2.200
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...