Hyggeligt feriehus med sauna og spa

3
icon
icon
icon

Muffparken 10, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50007
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

I den dejlige ferieby Vejers ligger dette 7 personers sommerhus klar til jeres ferie. Med 110 m2 er her god plads til 7 personer. Muffparken 10 ligger på en dejlig stor naturgrund med masser af plads til leg og hygge for hele familien.

Feriegaranti med spa, sauna og naturligvis brændeovn

En feriedag i Muffparken begynder bedst med et smut ned til købmanden efter friske rundstykker, – det tager kun 5 minutter til fods eller på cykel. På milde sommerdage kan morgenmaden så nydes på den store afskærmede terrasse, og imens I snupper en ekstra kop kaffe og nyder ferieroen, kan børnene tage dagens første gyngetur på den store grund.

Med 4 soverum, et wellness-bad, gæste-wc og den uundværlige opvaskemaskine i køkkenet er Muffparken 10 et rigtigt godt feriedomicil – ikke kun for familien, men også for op til 3 vennepar.

Køkkenet er praktisk indrettet med kig til den hyggelige stue, hvor brændeovnen og de gode siddemuligheder lægger op til mange timer med fællesskab omkring gode måltider, familiespil og snak. For energibesparende varme sørger husets varmepumpe. Især i den kolde årstid, når man ikke kan sidde på terrassen, men alligevel gerne vil nyde naturen og lyset, har man her mulighed for det i husets ”udestue”.

Vejers Strand – ferie for hele familien

Vejers Strand er kendt for sin brede fine bilstrand, men stedet har meget mere at byde på. Det er en dejlig lille ferieby med iskiosker, butikker, cafeer og spisesteder beliggende midt i en storslået natur. Grænsende op til store skov- og hedeområder som Kallemærskhede, er man i Vejers helt tæt på naturen. I kan nemt opleve, at de store smukke krondyr græsser lidt i feriehusets have på en tidlig efterårsmorgen. Når dyrene er i brunst høres deres brøl i hele området.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2010 / 1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...