Skøn sommerhusperle på klitgrund med kun 400 m til vandet

4
icon
icon
icon
icon

Ternevej 12, Vejers

- Sommerhusnr.: 50009
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Strandnær idyl og feriehygge – det er hvad dette fine hus på Ternevej 12 i Vejers byder dig på. Det i 2018 nyrenoverede hus står på en skøn klitgrund, super tæt på både indkøb og hav, og har plads til både kæresteferien eller et skønt afslappende ophold med den lille familie.

Moderne indretning med fokus på ferievelvære

Dette hus er gennemført restaureret og indeholder netop det, der skal til for at kunne holde en pragtfuld ferie. Huset er nyrenoveret og moderne med blik for hygge og bekvemmelighed. I det moderne åbne køkken er der naturligvis opvaskemaskine, ligesom I i det lyse badeværelse finder både vaskemaskine og tørretumbler. Lige det rigtige til børnefamilien, – som hurtigt kan få vasket og tørret tøj eller håndklæder efter en dejlig tur til stranden, med masser af sand og vandpjaskeri.

I stueetagen ligger det ene af de to soveværelser og her har I den hyggelige fjernsynsstue med brændeovnen. Men skal der rigtigt slappes af på en tidlig forårsdag eller en regnfuld efterårsdag, så er 1. salen det perfekte sted. Her kan I trække jer tilbage med en bog eller strikketøjet – eller bare sidde med en kop te, drømme lidt, hyggesnakke og nyde lysindfaldet og udsigten.

Gode læ-terrasser og masser af leg til de små

Blæst og rusk er intet problem på Ternevej 12, på grund af den store lukket og delvist overdækket terrasse.For børnene er der både sandkasse og gyngestativ, så de heller ikke keder sig når mor og far ligger og hviler på liggestolene.

Fantastisk beliggenhed – et stenkast fra Vejers Strand

Rundstykkerne og hvad I ellers lige mangler kan I hente lige om hjørnet, blot 400 meter fra huset i Vejers Strand, som er en fin lille by med både købmand, bager, tøjbutik, grillbar og restaurant.

Ternevej 12 ligger dejligt tæt på stranden, så det er blot at smide håndklædet over skulderen og tage vejen ned over klitterne til den lange skønne sandstrand, som naturligvis også indbyder til lange gåture, dragestigning og masser af sandborg-byggeri med børnene.

I og rundt om Vejers er der masser af friluftsmuligheder – tag fx på svampejagt eller krondyrsafari i de omkringliggende skov-, hede- og plantageområder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50009

DE
D.
sagde , Deutschland

Es hat uns sehr sehr gut gefallen. Wir waren im Winter (Februar) zu zweit in dem Haus. Es war alles gemütlich eingerichtet und mit der Ofen Wärme ganz kuschelig. Die Küche ist

ist sehr gut ausgestattet. Wir haben jeden Abend lecker gekocht. Das Haus hat eine super Lage. Nicht weit in den Ort und auch am Strand ist man bald. Wir hatten sogar viel Sonne und konnten oben auf dem Balkon Kaffee trinken und diese geniessen. Wir haben uns vorgenommen auch mal im Sommer dies Haus zu mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr hyggelig und auch sehr gepflegt. Man fühlt sich sofort wohl in dem Haus. Die Küche ist mit allem gut ausgestattet und es macht Spaß dort zu kochen. Die Bank auf der Düne ist ein weiteres Highlight. Der Blick von dort über das Gebiet ist toll.

DE
D.
sagde , Deutschland

gemütlich, sehr gute Lage und kinderfreundlich

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:85 / 1.585
Renoveret / Byggeår:2018 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (107 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...