Klassisk sommerhus med spabad, sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 4, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50011
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig stor lys naturgrund tæt på skov og strand ligger dette dejlige feriehus. Her er der god plads til hele familien eller til op til 3 vennepar, som gerne vil nyde et par feriedage i den hyggelige strandby Vejers.

Wellness og hygge for 6 personer

På knap 100 m2 får I alt, hvad der skal til for rigtigt at kunne hygge sig og holde ferie. Vaskemaskinen, tørretumbleren og naturligvis opvaskemaskinen klarer dagens ubekvemme opgaver, så der er masser af tid til lange gåture i den skønne omegn og på den endeløse strand, – eller til bare at flade ud på liggestolen.

Det velholdte hus er løbende blevet renoveret, og har i 2019 fået et nyt lækkert køkken, som er åbent til stue-alrummet. I stuen er der brændeovnen og hele huset lægger således op til op til hyggelig samvær – med fælles madlavning, familiespil ved spisebordet eller måske sofahygge over en god spillefilm. Den energibesparende luft-varmepumpe holder huset godt varmt, men for ekstra hyggestemning, kan I tænde op i husets brændeovn. Huset har også Chrome-cast.

Som en ekstra luksus har I på Engesøvej 4 jeres egen lille wellness-afdeling. I badeværelset er både 2-personers spa og en skøn sauna, så I har muligheden for rigtigt at slappe af og blive gennemvarmet efter en lang dag i den friske havluft. Et gæste-wc sørger for at den gode stemning holder, – også om morgenen, når alle hurtigt vil gøre sig klar til endnu en dejlig dag ved stranden.

God beliggenhed på stor åben naturgrund

Begynd dagen med en gå- eller cykeltur ned til bageren for at hente rundstykker og nyd derefter den første kop kaffe på den store sydvendte terrasse. Her er der sørget for læ og de gode havemøbler lokker til timelange middagspauser med en god bog eller dagens avis imens børnene tumler på grunden og tager en frisk gyngetur.

Vejers Strand – klitter, kronvildt og endeløs strand

Vejers Strand ligger som en lille perle omkranset af skøn natur, her er flere indkøbsmuligheder og spisesteder. På den endeløse strand kan I især om efteråret være heldige at finde rav, i skoven kan der samles svampe og rigtigt spændende er det, når de store krondyr i morgentimerne lister gennem sommerhusområdet på jagt efter friske græsarealer. I omegnen er der god mulighed for lystfiskeri, golf og mange andre sjove aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50011

D.
sagde , Brønderslev

Vi kommer meget gerne igen, uden der behøver ændres noget.Feriehuset levede fuldt op til vores forventninger og behov. Vi havde en dejlig uge, hvor vi havde alt hvad vi behøvede. Og nød godt af den luksus og hygge som spabad, sauna og brændeovn bidrog med.

D.
sagde , Danmark

Et fint hus men det man skal bruge og en skøn natur omkringSoverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2019 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...