Dejligt lyst saunahus med skøn beliggenhed

3
icon
icon
icon

Engesøvej 14B, Vejers

- Sommerhusnr.: 50013
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Som det sidste hus ud mod et stort smukt naturområde ligger dette fine hus klar til jeres familieferie. Med plads til 5 personer samt husdyr er Engesøvej 14b perfekt til familien, der gerne vil have det hele – et dejligt lyst hus, med en rolig beliggenhed op til skov og lynghede og strandbyens spise- og shoppingmuligheder.

Familievenligt hus med brændeovn

Straks I ankommer på Engesøvej 14b vil I mærke den gode sommerhusfeeling, her er en skøn duft af lyng med et snært af nåleskov og saltvand. Huset er lyst og venligt med et pift af friske farver. Det er indrettet med 3 gode soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge. I det lyse badeværelse er der naturligvis gulvvarme og, meget praktisk især for børnefamilierne, har I her en vaskemaskine.

Så der er mere ferietid er husets køkken indrettet med opvaskemaskine. Det er åbent ind til opholdsstuen, hvor der er god plads til familiehygge rundt om det store spisebord. For ekstra hyggestemning, især i den kolde årstid sørger husets brændeovn, der er centralt placeret. På regnvejrsdage kan I hygge med oplæsning for børnene eller tag en lille ”morfar” i stuens lille alkove og efter en lang gåtur ved stranden med frisk vestvind, kan I tænde op i husets sauna og lade jer varme rigtigt igennem.

Lærkesang og grillhygge

Engesøvej 14b har flere dejlige terrasser rundt om huset. Med både læ og overdækket areal er her altid et dejligt hjørne til at sole sig på, og når dagen går på hæld, et perfekt sted til at hygge med lidt godt på grillen.

Huset ligger idyllisk på en dejlig stor lys lynggrund med lærkesang og et snært af havduft. Her er der god afstand til de nærmeste naboer, en lille bæk i baghaven og et skovområde med masser af stier og en stor sø lige for døren. Rundstykkerne kan sagtens hentes til fods, da der kun er 1 kilometer til indkøb.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50013

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einfach hygge. Wir haben dort Weihnachten schon verbracht und jetzt eine Woche Sommerurlaub. Das Haus ist zwar einfach hat aber seinen eigenen Charme. Wir fühlen
Uns dort wie zuhause und würden es immer wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohlgefühlt und würden das Haus auf jeden Fall noch einmal buchen. Die Lage des Hauses ist für uns ideal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus mit kleiner Sauna und tollen Wohnzimmer. Die Terrasse ist eingezäunt und mit einem windschutz ausgestattet. Top. Die Nähe zum Wald ist wundervoll. Besonders wenn man mal Rotwild sieht. Zum Strand und in den kleinen Ort dauerte nur 35 min mit dem Auto. Wir fühlen uns wohl.

Nein, wir sind zufrieden! Haben schon für 2014 gebucht

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.628
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...