Sommerhus med dejligt udeområde tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordvej 40, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50015
Gæsterne siger: icon icon

På Nordvej 40 på en stor naturgrund ligger dette dejlige klassiske feriehus midt i den vestjyske natur. Her er plads til op til 5 personer og I må også meget gerne medbringe et husdyr. Med kun 400 meter til Vestkystens dejligste sandstrand er et skønt sted, at komme ned i gear og få slappet rigtigt af.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Velkommen i et charmerende og ur typisk feriehus, hvor stue og køkken-alrum går ud i et, og alt ånder hygge og afslapning, med personlig indretning og trævægge. Når det er råkoldt udenfor eller når mørket sænker sig over klit og hede, så tænd op i brændeovnen og hyg med familien i stuen eller ved spiseborde imens det varme skær fra ilden danser på trævæggene.

Hårde hvidevarer som opvaskemaskine, tørretumbler, tørreskab og vaskemaskine hjælper flittigt med til at gøre ferien dejlig bekvem. Her har I også en god internetforbindelse. Tørreskab og tørretumbler står i aktivitetsrummet.

Om sommeren afspiller ferielivet sig sikkert mest på den skønne terrasse og den dejligt store naturgrund. Bare følg med solen rund om huset, til alle sider finder I gode og hyggelige muligheder for at sidde med kaffen eller at slappe af på liggestolene. Også i regnvejr eller blæst er det muligt at tilbringe tid uden for og nyde naturen og den skønne salte vestvind, da I på Nordvej 40 har en dejlig afskærmet til dels overdækket terrasse.

Strand, hav, lynglandskab og imponerende krondyr

I bor blot en lille gåtur fra det brusende Vesterhav, som hele året rundt lokker med fantastiske naturoplevelser. Om det er badesjov eller solnedgangs-stemning, om der skal flyves med drage eller det er lange gåture på stranden med hunden der lokker, ved Vejers Strand er det altid skønt.

Feriebyen Vejers er et hyggeligt sted med cafeer, spisesteder, indkøbsmulighed og et galleri.

Måske er I heldige at opleve de store flokke kronvildt, der færdes i området. Om efteråret i brunsttiden kan kronhjortenes brøl høres på lang afstand.

Kronvildbrøl, havets brusen, ensomme mågeskrig og lærkens sang hen over klit- og lyngområderne om sommeren, – det er den skønne lydkulisse, der venter jer ved Vejers Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50015

D.
sagde , Danmark

Det var et super ophold. Vi ville til hver en tid, tage ophold i det samme sommerhus igen. Vh. Maja og Mogens.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.509
Byggeår:1981

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...