Sommerhus med sauna og tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordvej 40, Vejers

- Sommerhusnr.: 50015
7 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nordvej 40 på en stor naturgrund ligger dette dejlige klassiske feriehus midt i den vestjyske natur. Her er plads til op til 7 personer og I må også meget gerne medbringe et husdyr. Med kun 400 meter til Vestkystens dejligste sandstrand er et skønt sted, at komme ned i gear og få slappet rigtigt af.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og sauna

Velkommen i et charmerende og ur typisk feriehus, hvor stue og køkken-alrum går ud i et, og alt ånder hygge og afslapning, med personlig indretning og trævægge. Når det er råkoldt udenfor eller når mørket sænker sig over klit og hede, så tænd op i brændeovnen og hyg med familien i stuen eller ved spiseborde imens det varme skær fra ilden danser på trævæggene.

Hårde hvidevarer som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og et tørreskab hjælper flittigt med til at gøre ferien dejlig bekvem. En varmepumpe sørger for et godt og lunt klima i huset uden at bruge for meget strøm. Her har I også en god internetforbindelse.

I 2023 fik huset en ny tilbygning og nu har huset i alt 4 soveværelser og 2 badeværelser. I den nye tilbygning er der installeret gulvvarme. I 2 soveværelser er der dobbeltsenge med elevations funktion. I husets sauna kan i slappe af og nyde varmen efter en god lang tur ved stranden.

Om sommeren afspiller ferielivet sig sikkert mest på den skønne terrasse og den dejligt store naturgrund. Bare følg med solen rund om huset, til alle sider finder I gode og hyggelige muligheder for at sidde med kaffen eller at slappe af på liggestolene. Udebruseren kan benyttes fra 1. maj til 1. oktober.

Også i regnvejr eller blæst er det muligt at tilbringe tid uden for og nyde naturen og den skønne salte vestvind, da I på Nordvej 40 har en dejlig afskærmet til dels overdækket terrasse.

Strand, hav, lynglandskab og imponerende krondyr

I bor blot en lille gåtur fra det brusende Vesterhav, som hele året rundt lokker med fantastiske naturoplevelser. Om det er badesjov eller solnedgangs-stemning, om der skal flyves med drage eller det er lange gåture på stranden med hunden der lokker, ved Vejers Strand er det altid skønt.

Feriebyen Vejers er et hyggeligt sted med cafeer, spisesteder, indkøbsmulighed og et galleri.

Måske er I heldige at opleve de store flokke kronvildt, der færdes i området. Om efteråret i brunsttiden kan kronhjortenes brøl høres på lang afstand.

Kronvildbrøl, havets brusen, ensomme mågeskrig og lærkens sang hen over klit- og lyngområderne om sommeren, – det er den skønne lydkulisse, der venter jer ved Vejers Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50015

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und höher gelegenes Ferienhaus mit großem Anbau und tollen Terrassen, mit 2 neuen modernen Bädern, einer perfekt ausgestatteten Küche. Auch für ältere Kinder viele Möglichkeiten, z.B. Tischtennis oder WII-Konsole mit vielen Spielen. Toller Gasgrill und Sitz-/Liegemöbel mit Polstern. Angenehme Fußbodenheizung mit wenig Verbrauch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus im Sommer sowie im Winter.
Sehr moderne Schlaf- und Badezimmer und die Sauna mit der großen Glasscheibe ist schon was besonderes.
Das Haus ist sehr gut ausgestattet und es fehlt an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wie schon geschrieben, super Lage, toller neuer Anbau, Sauna ist super schön, den älteren Teil würde ich noch renovieren, also Teppich raus, Laminat rein. Ausstattung top, Schön wären mehrere deutsche Kanäle im TV, im Sommer nicht notwendig im Herbst /Winter schon

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.509
Renoveret / Byggeår:2023 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, klinker Tæppe i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...