Skønt feriehus med hund tilladt kun 600m fra Vesterhavet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Kratvej 26, Vejers

- Sommerhusnr.: 50017
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en smuk naturgrund i Vejers Strand står dette skønne feriehus til 4 personer. Feriehuset er lækkert indrettet med moderne møbler og praktiske faciliteter (som for eksempel 2 badeværelser, opvaskemaskine og vaskemaskine), og I kan både nyde de herlige feriedage på den gode terrasse eller på stranden, som kun ligger 600 meter væk. Hund er tilladt!

Rummeligt og moderne feriehus med 2 badeværelser

Det skønne feriehus på Kratvej 26 er opført i 2017 og rummer med sine i alt 111 kvadratmeter god plads til 4 personer (og hunden). Omgivelserne er rigtig tiltalende med flotte, moderne møbler og overordnet en lækker stil fra ende til anden.

Husets hjerte er det åbne fællesrum, som forener køkken og stue og giver rig mulighed for samvær og feriehygge. De store vinduespartier inviterer solens stråler indenfor og giver jer en flot udsigt til den grønne naturgrund.

Feriehuset er udstyret med 2 gode badeværelser – det største med både bruseniche og badekar og direkte tilgang fra soveværelset. Der er opvaskemaskine og vaskemaskine, og ikke mindst en god og stabil internetforbindelse, hvis I har brug for at være online på ferien.

Stor terrasse og kort vej til strand og by

Fra stuen er der flere udgange til den store terrasse, som næsten omgiver hele huset. Her kan I rigtig nyde feriedagene og den naturskønne udsigt, mens I slapper af i liggestolene eller spiser frokost i solen rundt om havebordet.

Har I brug for lidt afveksling fra de afslappende terrassedage, ligger stranden kun 600 meter væk. Både store, små og firbenede familiemedlemmer vil elske et besøg på den kilometerlange sandstrand, som året rundt byder på nye, imponerende naturoplevelser.

Vejers Strands hyggelige centrum ligger kun en rask gåtur – eller få minutters kørsel – væk, og her finder I både en købmand, spændende forretninger og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50017

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus, in dem man sich vom ersten Betreten an wie zu Hause fühlt.

Es ist eines der schönsten Häuser, die wir in mehr als 35 Jahren in Dänemark gemietet haben. Deshalb mussten wir nach dem letzten Jahr in diesem unbedingt nochmal hierher.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine tolle Aufteilung und ist sehr gut ausgestattet und geschmackvoll eingerichtet. Der Wohn-/Küchenbereich ist sehr großzügig. Wir haben uns rundum sehr wohlgefühlt und nichts an Ausstattung vermisst. Auf der Terrasse kann jeder seinen Platz in der Sonne oder im Schatten finden. Das Haus gehört auf jeden Fall zu unseren Favoriten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war bei Ankunft wirklich sauber (bin da sehr genau). Die Lage des Hauses und Ausstattung war super. Vor allem die Terrasse mit vielen Sonnenmöglichkeiten war toll. Ein wirklich tolles Haus, welches wir gerne wieder buchen werden.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:111 / 2.436
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...