Fint beliggende 5-stjernet hus til 8 personer

5
icon
icon
icon
icon
icon

Risvej 8, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50021
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Standvandspa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

De 4 soverum med gode brede senge gør dette lækre hus på Risvej 8 til det perfekte valg for den lidt større familie, som måske medbringer bedsteforældre. Men det er også super egnet til vennepar, som gerne vil tilbringe en ferie i sammen i smukke omgivelser.  Roligt, men centralt beliggende i Vejers er huset for jer, som gerne vil bo bedre, have ro og samtidigt nemt kunne tage turen til Vejers lange hvide sandstrand eller til indkøbs- og spisestederne til fods.

Spa, gæste-wc og hygge med brændeovn

Stilfuldt indrettet med masser af gode bekvemme siddemuligheder indbyder Risvej 8 til en dejlig ferie for op til 8 personer. Det store smukke fællesrum med det store moderne køkken er lyst og venligt indrettet og det har store vinduespartier for smuk udsigt og godt lysindfald. Om aftenen, når mørket falder på, så sørger en brændeovn for en hyggelig stemning.

Hemsen er stor og lys og det perfekte tilbagetrækningssted for teenagere, som på en regnvejrsdag gerne vil gemme sig et øjeblik med deres computere, eller børn, der gerne vil have lov til at tømme legetøjskassen ud på gulvet og fordybe sig i legen uden at de voksne forstyrrer dem.

Ægte ferie er, når man kan sove godt, og i dette feriehus har I muligheden for god nattesøvn i 4 gode soverum, hvoraf 3 er med dobbelt- og det sidste er indrettet med 2 enkeltsenge. For total afslapning har I desuden mulighed for at tænde op og lade jer varme igennem i husets spa.

Tæt på strand og indkøb

Vejers Strand er det perfekte sted for jer, der gerne vil have det hele. En uendelig lang hvid sandstrand, klitter, masser af lynghede og skov til gåture. Dertil en lille by med spisesteder og indkøbsmuligheder. Fra jeres hus på Risvej 8 er det hele indenfor kort gåafstand. Her kan I starte dagen med en smuk tur ned til stranden, måske finde lidt skatte, som havet har efterladt over natten, og på hjemvejen kan I hente friskt morgenbrød fra byens bager – det er ægte ferie.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.500
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...