Lækkert feriehus med sauna, udendørs spabad og 500m til stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Risvej 45, Vejers

- Sommerhusnr.: 50023
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette fantastiske feriehus til 6 personer er helt ideelt til en familieferie lidt ud over det sædvanlige. Det rummelige feriehjem er lyst og åbent indrettet med stor vægt på ‘hyggen’, og luksuriøse faciliteter i form af sauna og udendørs spabad er prikken over i’et. Beliggenheden i Vejers Strand er både naturskøn og kort vej fra havet, og huset byder på god plads både udendørs og indendørs.

Stilrent og hyggeligt indrettet med sauna

Det skønne feriehus på Risvej 45 byder på 108 stilrene og rummelige kvadratmeter til den næste familieferie. Der er stort fokus på åbenhed og hygge med lyse farver, lækre møbler og store vinduer, der giver et herligt lysindfald og udsyn til Vejers’ grønne natur.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, der samler køkken, spiseafdeling og stue i ét og fungerer som samlingspunkt for hele familien. I det veludstyrede køkken er der plads til, at I kan samles om madlavningen. De mange små siddekroge giver mulighed for at koble af med en god bog og en varm kop kaffe.

I får et stort badeværelse og yderligere et gæstetoilet, begge med gulvvarme. Fra badeværelset er der desuden adgang til husets skønne sauna, som helt sikkert vil blive et hit blandt de wellnessglade gæster.

Stor terrasse med udendørs spabad og 500 meter til havet

Med til feriehuset hører et skønt udeareal. Den lukkede terrasse går hele vejen rundt om huset, og der er mere end god plads til at hive havemøblerne og liggestolene frem på en varm sommerdag. Den grønne natur omgiver huset og tilsætter ferien ekstra idyl.

Der er god grund til at pakke badetøjet med, ligegyldigt hvornår på året I holder ferie. På den store terrasse står nemlig et lækkert udendørs spa og en gasgrill.

Til bilen er der en carport, så der er mulighed for at parkere i skyggen. Desuden er der et redskabsrum, hvor I kan deponere jeres cykler osv.

Både Vesterhavet og Vejers Strands hyggelige bymidte ligger få minutters gang fra huset, og der er gode muligheder for at gå på opdagelse i det vestjyske landskab.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50023

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus vermittelt ein ruhiges und gemütliches Ambiente. Besonders schön sind die Lichter, wenn die Sonne durch die vielen Fenster scheint. Es ist perfekt für Familien. Durch den eingezäunten Garten konnten wir unseren Urlaub vollends mit unseren Kleinkindern genießen.

– das Haus war ein Traum
– es war alles da und die Ausstattung für uns optimal
– es war alles sauber
– wir haben uns sehr wohl gefühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ausgesprochen sauberes, gepflegtes und komplett ausgestattetes Ferienhaus. Es ist mit Liebe zum Detail eingerichtet und in einem sehr guten Zustand. Die geschützte Lage mit der umbauten Terrasse ist ideal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute Ausstattung, Küche hat alles was gebraucht wird. Für Paare geeignet. Grundstück für Kinder nicht geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 2.007
Renoveret / Byggeår:2011 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (190 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...