Nyt fantastisk beliggende 5-stjernet feriehus ved Vejers Strand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Nordvej 63 c, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50024
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette lækre i 2019 nybyggede 8 personers hus ligger på en dejlig klitgrund med kun 100 meter til stranden. Smukt indrettet med store lyse fællesområder, 4 soverum, 2 badeværelser med sauna og nye moderne hvidevarer, er der på Nordvej 63c alle ingredienser til en dejlig afslappende ferie i de skønneste omgivelser.

Udsigt til luksus i smukke lyse omgivelser

Gennem de store panoramavinduer, som kan åbnes til alle sider, strømmer det særlige lys, du kun finder direkte ved Vesterhavet. Sæt jer til rette i de smukke, enkle og moderne indrettede rum og nyd den lækre kombination af lys, hygge og varme gennem energibesparende luft-til-vand varmesystem og udsigten til den smukke natur. Om aftenen sørger feriehusets kamin, der er åben til 2 sider, for en ekstra hyggelig stemning, når ilden knitrer og kaster et varmt orange skær ud i hele rummet.

Når der skal trylles i køkkenet, der har masser af opbevaringsplads og nyeste moderne hvidevarer, er det oplagt, at starte med et glas perfekt kølet hvidvin fra husets vinkøleskab.

Strandnær ferieoase med 2 badeværelser, sauna og spa

I dette feriehus bor I midt i naturen, det er blot at smide skoene og gå over klitten, så ligger den endeløst lange hvide sandstrand for jeres fødder. Den strandnære beliggenhed mærkes også på den afskærmede til dels overdækkede terrasse. Med havduft og lyden af bølgerne som baggrundsmusik er der her god mulighed for solbadning og lange hyggelige grillaftener. Når himlen begynder at farve sig rød, kan I tage hinanden i hånden og smutte ned til stranden og nyde solnedgangen.

En ferie på Nordvej 63 c er særlig hyggelig i den kolde årstid, når vinden suser og havet bruser. Pak jer godt ind og gå en frisk tur på stranden – mærk den salte luft og tag på ravjagt. Hjemvendt til feriehuset er det på tide med lidt velfortjent selvforkælelse – en velfortjent tur i badekaret og saunaen. Sluttelig garanterer de 4 gode store soverum med de brede dobbeltsenge, at I alle får en god nats søvn.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:184 / 2.700
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (47 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...