Smagfuldt sommerhus med sauna kun 100 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Sydvej 49, Vejers

- Sommerhusnr.: 50026
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra det brusende Vesterhav og Vejers Strands hyggelige ferieby ligger dette fine sommerhus til 6 personer. Huset er velholdt med flot interiør og lyse farver, og fra badeværelset har I adgang til jeres helt egen sauna. Hundene er også hjerteligt velkomne!

Moderne og velholdt med sauna og brændeovn

Det fine sommerhus på Sydvej 49 er perfekt til en familieferie eller en romantisk kæresteudflugt til det vestjyske. Huset er virkelig velindrettet og velholdt, og de lyse farver og loft til kip åbner godt op for rummene og skaber en god atmosfære.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, der forbinder stue og køkkenalrum i ét stort fællesrum. Her står også den hyggelige brændeovn, som spreder varme og god stemning på selv den koldeste feriedag.

Det gode badeværelse er både udstyret med vaskesøjle, gulvvarme og indgang til husets skønne sauna, hvor I kan nyde lidt ekstra selvforkælelse efter en gåtur langs vandet eller gennem hedelandskabet.

Afskærmet terrasse med overdækning, centralt og strandnært

Husets terrasse er både afskærmet og har en overdækket pavillon, så I kan nyde den friske luft og tilberede middagen på grill i al slags vejr. Der er gode havemøbler og liggestole, så I kan dase i solen på de varme sommerdage. Både børnene og hundene vil elske at tumle på græsplænen, og til de mindste feriegæster er der gyngestativ og sandkasse.

Den fantastiske sandstrand ligger kun 100 meter væk, og både store og små kan følge med på turen til stranden. Her er der altid noget nyt at opleve – ligegyldigt hvornår på året I holder ferie.

Vejers Strands hyggelige ferieby ligger ganske få minutters gang fra huset, og her er der flere spændende forretninger og spisesteder at udforske.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50026

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt direkt hinter mehreren Dünen (Fußmarsch zum Meer mit einer atemberaubenden Aussicht circa 15 Minuten, für mobilitätseingeschränkte Personen ist diese Strecke nicht geeignet) eingebettet auf einem schönen dünenhaftigen Grundstück. Schaukel und Sandkasten für die Kinder, mehrere Terrassen ums Haus herum und eine überdachte Grillecke runden das Exterieur ab. Das Grundstück ist nicht eingezäunt, wir hatten einen Hundezaun dabei und den konnte man super in die Erde einlassen. Das Haus ist sehr schnuckelig. Mit einem tollen Kamin, der alles schön wärmt. Die zwei Doppelbetten sind 140x200cm (1x Boxspringbett, 1x Holzbett) und ein Kinderzimmer mit zwei Einzelbetten ausgestattet. Der Sitz- und Sofabereich lädt mit der tollen Dünenaussicht zum Entspannen ein. Wenn man Glück hat, wird man morgens von einer Rotwildherde begrüßt

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute Raumaufteilung, Schlafzimmer mit größeren Kleiderschrank Außenbereich mit vielen Sitz- und Liegemöglichkeiten. Strand- und einkaufsnah. Klimaanlage, wahlweise kühlen oder heizen möglich. Wir würden das Haus gern wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren in dem Ferienhaus schon mehrere Male,und würden es
wieder mieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 729
Renoveret / Byggeår:2014 / 1946

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...