Smagfuldt sommerhus med sauna kun 100 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Sydvej 49, Vejers

- Sommerhusnr.: 50026
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra det brusende Vesterhav og Vejers Strands hyggelige ferieby ligger dette fine sommerhus til 6 personer. Huset er velholdt med flot interiør og lyse farver, og fra badeværelset har I adgang til jeres helt egen sauna. Hundene er også hjerteligt velkomne!

Moderne og velholdt med sauna og brændeovn

Det fine sommerhus på Sydvej 49 er perfekt til en familieferie eller en romantisk kæresteudflugt til det vestjyske. Huset er virkelig velindrettet og velholdt, og de lyse farver og loft til kip åbner godt op for rummene og skaber en god atmosfære.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, der forbinder stue og køkkenalrum i ét stort fællesrum. Her står også den hyggelige brændeovn, som spreder varme og god stemning på selv den koldeste feriedag.

Det gode badeværelse er både udstyret med vaskesøjle, gulvvarme og indgang til husets skønne sauna, hvor I kan nyde lidt ekstra selvforkælelse efter en gåtur langs vandet eller gennem hedelandskabet.

Afskærmet terrasse med overdækning, centralt og strandnært

Husets terrasse er både afskærmet og har en overdækket pavillon, så I kan nyde den friske luft og tilberede middagen på grill i al slags vejr. Der er gode havemøbler og liggestole, så I kan dase i solen på de varme sommerdage. Både børnene og hundene vil elske at tumle på græsplænen, og til de mindste feriegæster er der gyngestativ og sandkasse.

Den fantastiske sandstrand ligger kun 100 meter væk, og både store og små kan følge med på turen til stranden. Her er der altid noget nyt at opleve – ligegyldigt hvornår på året I holder ferie.

Vejers Strands hyggelige ferieby ligger ganske få minutters gang fra huset, og her er der flere spændende forretninger og spisesteder at udforske.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50026

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute Raumaufteilung, Schlafzimmer mit größeren Kleiderschrank Außenbereich mit vielen Sitz- und Liegemöglichkeiten. Strand- und einkaufsnah. Klimaanlage, wahlweise kühlen oder heizen möglich. Wir würden das Haus gern wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren in dem Ferienhaus schon mehrere Male,und würden es
wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus ist sehr gemütlich und sauber. Die Lage nahe zum Strand ohne Durchgangsverkehr ist perfekt. Das Haus ist für 6 Personen ausgelegt aber mit nur einem Bad etwas knapp. 3-4 Personen können hier bequem wohnen.
Wir kommen wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 729
Renoveret / Byggeår:2014 / 1946

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...