Klassisk feriehus til 6 personer kun 250 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Rosenvej 6, Vejers

- Sommerhusnr.: 50030
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

En familie på op til 6 personer kan her på Rossenvej 6 holde en skøn ferie i et lille, men dejligt feriehus i Vejers på vestkysten. Det traditionelle sommerhus er indrettet med en klassisk murstenspejs, opvaskemaskine, spabad og sauna. Feriehuset ligger for enden af en rolig sidevej kun 250 meter fra den smukke sandstrand på vestkysten.

Traditionelt ikke-ryger sommerhus med pejseindsats

Det kombinerede opholdsrum med køkken, spiseplads og stue giver masser af hygge med sine trælofter og -vægge og indbyder til mange hyggelige stunder med familien. Det lille køkken er udstyret med alt, hvad hjertet begærer. Køleskab med fryseboks, komfur samt ovn og selvfølgelig en opvaskemaskine.

Feriehuset opvarmes af en moderne og energibesparende varmepumpe, og der er også en pejseindsats i opholdsstuen. Ildens knitren og den behagelige varme skaber den perfekte feriestemning, og selv hvis vejret viser sig fra sin kølige side, kan I gøre det behageligt og lunt og blot lægge fødderne op.

Feriehuset har 3 soveværelser, hvoraf de 2 er indrettet med dobbeltsenge. Det 3. soveværelse har 2 enkeltsenge. Soveværelserne er alle med gulvtæpper. Badeværelset med lyse fliser har både sauna og spabad. Her kan I slappe af efter en lang tur i naturen. Praktisk er der også et gæstetoilet i sommerhuset, så der ikke bliver for lang kø om morgenen.

Delvist overdækket terrasse til afslapning

Feriehuset har 3 terrasser, hvoraf den ene er delvist overdækket og den ene er lukket, så de små kan lege i den friske luft. Her finder I altid, hvis vejret er godt, et solrigt spot eller, hvis det er nødvendigt, et læ- og skyggefuldt sted at slappe af.

Fantastisk beliggenhed nær stranden i Vejers

Efter en kort gåtur gennem klitterne kommer I til den smukke, fine sandstrand ved Vesterhavet. Stranden er et sandt eldorado for badegæster, solbadere, muslingesøgende og naturelskere. Selv i den køligere årstid er en gåtur på stranden en fantastisk naturoplevelse for store og små.

Den fantastiske beliggenhed understreges ikke kun af nærheden til havet, men også af den korte afstand til Vejers centrum.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 2.090
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...