Velholdt pool hus med spabad og sauna, 1 hund

4
icon
icon
icon
icon

Kratvej 10, Vejers

- Sommerhusnr.: 50035
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 14
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lidt oppe på en klit ligger Kratvej 10 i den smukke by Vejers. Huset indbyder til en stor familie eller til en strandferie med venner rigelig plads på 149 m2. Din hund er også velkommen her.

Huset har En Station til EL-Biler, man skal selv medbringe kabel til opladning.

Pool rum med spabad, sauna

Sauna, spa og poolen kan bruges hele året rundt, uanset årstiden eller udetemperaturen. Hvis du er til vandgymnastik i poolen før morgenmaden eller ren afslapning i den boblende jacuzzi og nyde udsigten.

Poolen byder børnene på de bedste rammer for timevis af sjov, eller måske endda prøve deres første svømmetur. Saunaen befinder sig en af de to badeværelser, som også er udstyret med gulvvarme som sikre dig i at have varme fødder om morgenen.

Delvis overdækket terrasse, legeplads til de små

Omkring huset er der en delvis overdækket terrasse, så du har mulighed i at finde din yndlingsplads hvor du kan slappe af, læse en bog eller nyde solen.

Et lille eventyr for børnene er husets legeplads som ligger gemt i en klit. Her er der mulighed for masser af sjov og spil. Din hund vil også føle sig synlig glad, da han følger de mange spændende spor i det høje græs og stopper derefter sin fortjente eftermiddags søvn i et af de beskyttede hjørner.

Vejers er naturelskerens paradis. Meget tæt på huset er der mange vandre- og cykelstier hvor du kan udforske det store landskab. I og omkring Vejers bor en af ​​de største hjortebefolkninger i Europa. Især i efteråret, når brunst begynder, kommer det til høje og imponerende oplevelser. I Vejers får du alt hvad du behøver under din ferie ved havet. Friske danske rundstykker, lækker Softis og ferieminder samt gaver til dem der er hjemme.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50035

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Familienferienhaus für 8 Personen. Sehr gemütlich eingerichtet mit Pool whirlpool und Sauna.
Es verfügt über Sat TV und Internet.

Das Haus ist zentral gelegen zur wunderschönen City Vejers braucht man 15 Minuten zu Fuß. Auch zum Strand sind es nur 20 Minuten zu Fuß.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns SO wohl gefühlt. Gemütliche Betten, tolle Einrichtung, kurze Wege zum Strand oder zum Supermarkt. Und der Poolbereich war ganz wunderbar – vor allem auch für die Kinder. Es war insgesamt echt traumhaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich schmuckes Haus für einen Familien Urlaub. Der Pool sorgt auch an kalten und regnerischen Tagen dafür das die Laune gut ist. Sehr schöne Küche und auch der Wohnzimmer Bereich lädt zum Verweilen ein. Sehr kurze Entfernung ( durch die Dünen ) zum Fußgänger Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:149 / 2.356
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...