Dejligt sommerhus med spa og sauna kun 350 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Risvej 52, Vejers

- Sommerhusnr.: 50037
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig beliggenhed kun 350 meter fra stranden og Vesterhavet ligger dette dejlige sommerhus på Risvej 52. Det femstjernede sommerhus har plads til 8 personer, der kan holde en afslappende ferie med spabad og sauna. I feriehuset er op til 2 hunde også velkomne.

Afslapning og forkælelse i spa og sauna

I sommerhuset på Risvej 52 bliver I mødt af en lys indretning med moderne og komfortable møbler. Sommerhuset har lyse trævægge og lofter, der sammen med det fantastiske lysindfald fra de store vinduespartier skaber en helt fantastisk atmosfære  at holde ferie i.

Højdepunktet i sommerhuset finder I på det ene af de 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme. Her er spaen og saunaen klar til at forkæle jer med massevis af afslapning på jeres ferie.

Feriehusets hjerte er uden tvivl det store alrum, hvor rammerne er sat for en ferie i familiens tegn. Her har I mange muligheder for at tilbringe hyggelige og dejlige feriestunder sammen med enten madlavning, brætspil eller film. Tænd op i brændeovnen for at skrue op for varmen og den hyggelige stemning.

I skal selvfølgelig ikke bruge en masse af jeres kostbare ferietid på praktisk husarbejde, og derfor står både opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren klar til at lette husarbejdet for jer på ferien. Sommerhuset opvarmes af en energivenlig varmepumpe, så I altid har et godt indeklima til lave omkostninger.

Lækker træterrasse med havemøbler og gasgrill

Fra alrummet kan I træde direkte ud på sommerhusets lækre træterrasse. Her er det oplagt at rykke ud på de feriedage, hvor vejret er helt i top. Find jer en god plads i solen og sæt jer til rette i havemøblerne med en god bog og lidt koldt at drikke.

De lune sommeraftener kan I også nyde på terrassen med en lækker middag på sommerhusets gasgrill. Efterfølgende kan I gå en tur til stranden for at opleve en helt fantastisk solnedgang – hvilken bedre måde at slutte en dejlig feriedag på?

Skøn beliggenhed kun 350 meter fra stranden og Vesterhavet

Sommerhuset på Risvej 52 har en skøn beliggenhed i Vejers Strand. I har kun 350 meter til stranden og Vesterhavet, som er værd at besøge hele året rundt. Uanset vejret er gåture langs de hvide sandstrande ren terapi for sjælen, og på de varme sommerdage er der intet som en dukkert i de blå bølger.

Ikke nok med, at I kun har 350 meter til stranden, så har I også kun 500 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Vejers Strand er der to købmandsforretninger, som I kan klare jeres ferieindkøb hos. Hvis shoppetrangen melder sig, er der også flere butikker i byen, som I kan besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50037

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir verbrachten zwei wunderschöne Wochen in diesem gemütlichen Haus. Der Wohnraum bietet ausreichend Platz für 8 Personen und die Küche ist gut ausgestattet. Wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage, gut abgeschirmt. Küche ist richtig gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön gelegenes modernes Ferienhaus für 8 Personen, die gerne beisammen sitzen, spielen, essen und eine schöne Zeit in Dänemark haben wollen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:104 / 1.532
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...