Renoveret sommerhus i Vejers til 5 personer med udestue

3
icon
icon
icon

Kratvej 32, Vejers

- Sommerhusnr.: 50047
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige, delvist renoverede sommerhus i Vejers, er helt ideelt til en familieferie ved den jyske vestkyst – tæt på havet og midt i den grønne natur. Blandt husets faciliteter er blandt andet en udestue og et gyngestativ til de små feriegæster.

Nyt køkken, flot skandinavisk design og udestue

Med ferieadresse på Kratvej 32 i Vejers er rammerne sat for en idyllisk ferie i fredfyldte omgivelser. I det moderne køkken med opvaskemaskine kan hele familien samles om dagens madlavning. Meget praktisk er køkkenet placeret lige ved siden af stuen med integreret spiseafdeling.

Fra køkkenet kommer I også direkte ud på den afskærmede terrasse med en hyggelig siddekrog, som er helt perfekt til lækre grillaftener. Her er der altid god læ, så I kan nyde den friske luft og de grønne omgivelser.

Stuen, som er indrettet i skandinavisk stil, ligger i forbindelse med udestuen. Især i foråret er udestuen et hit – her kan I fange de første solstråler i en behagelig temperatur med kortspil, eftermiddagskaffe og gode grin.

Ovenlysvinduet i stuen sørger for et rigtig fint lysindfald, og derudover er der en brændeovn, som med sine knitrende flammer skaber en rigtig hyggelig atmosfære på de kolde dage. Huset bliver desuden hele året rundt hurtigt opvarmet med den energibesparende varmepumpe.

3 soveværelser, badeværelse med gulvvarme og gratis internet

Sommerhuset byder på cirka 70 kvadratmeter og egner sig godt til både den lille familie og kærestepar. Efter en lang dag i den friske luft kan I få en god nats søvn i de 3 gode soveværelser og vågne friske og veludhvilede til en ny, dejlig feriedag.

Badeværelset med gulvvarme er lyst og venligt indrettet, så I ikke kommer til at fryse fødderne, når I skal børste tænder om morgenen. En gratis internetforbindelse står til rådighed, så I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik – eller tjekke de næste par dages vejrudsigt, når feriens udflugter skal planlægges.

På den store og godt afskærmede grund står et gyngestativ til glæde for de yngste feriegæster. Den brede sandstrand 800 meter fra huset bliver helt sikkert et hit blandt både store og små.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50047

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes Ferienhaus für 6 Personen in schöner Lage. Geschmackvoll und gemütlich eingerichtet. Hier kann man sich selbst an Regentagen wohl fühlen, wenn der Regen auf das Dach des Wintergartens prasselt. Und manchmal bekommt man Besuch von den Hirschen. Dann ist das Glück vollkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren schon zum dritten Mal in dieser Gegend, aber dieses Haus topte alle .Am besten die super ausgestattete Küche und der lichtdurchflutete Wintergarten.

Ein super tolles Haus, es fehlte an nichts.Wir würden es bestimmt noch mal auswählen und wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist geräumig, die Aufenthaltsräume lichtdurchflutet, sauber und angenehm.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.455
Renoveret / Byggeår:2018 / 1961

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...