Lækkert sommerhus til 6 personer med infrarød sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Nordvej 25b, Vejers

- Sommerhusnr.: 50051
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 300 meter fra stranden og Vesterhavet ligger dette lækre firstjernede sommerhus til 6 personer på Nordvej 25b. Sommerhuset har plads til 6 personer og byder på wellness med både en infrarød sauna og et lækkert spabad.

God beliggenhed – 300 meter til stranden

Med ferieadresse på Nordvej 25b kommer I til at holde en dejlig ferie på en god beliggenhed, hvor I har både stranden og byen inden for kort afstand. Stranden og det brusende Vesterhav ligger kun 300 meter væk, og det tager jer ikke mange minutter, før I står med fødderne i sandet og kan se ud over Vesterhavet.

I kan smutte en tur til stranden, hvis I trænger til en dukkert i havet på de varme sommerdage, eller når I har lyst til en dejlig gåtur langs sandstrandene. En tur til stranden er også helt fantastisk om aftenen, hvor I kan se en smuk solnedgang.

600 meter fra sommerhuset finder I jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Vejers Strand finder I både indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og skønne spisesteder, som I kan besøge, når sulten melder sig.

Wellness i spabad og infrarød sauna

I sommerhuset på Nordvej 25b er rammerne sat for en dejlig ferie i familiens tegn, hvor der er fokus på nærvær, afslapning og hygge. Alrummet, der forener køkken, stue og spisestue, er det perfekte sted at samle familien til hyggelige stunder med god mad, spil og film – I kan streame jeres yndlingsfilm via Chromecasten.

I alrummet er der en skøn ferieatmosfære takket være den lyse indretning og det fantastiske lysindfald fra de store vinduespartier og ovenlysvinduerne. I hjørnet af rummet står brændeovnen, der både sørger for lidt ekstra til feriestemningen og for god varme på de kølige ferieaftener.

Når I trænger til lidt ekstra afslapning på ferien, kan I søge mod det ene af sommerhusets badeværelser. Her kan I få jer en lækker wellnessoplevelse i det skønne spabad og den infrarøde sauna – læn jer tilbage og slap af, mens jeres batterier bliver ladt helt op igen.

Efter en dejlig feriedag kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser – 2 af værelserne er indrettet med dobbeltseng, og det tredje er indrettet med 2 enkeltmandssenge. Her kan I få jer en god nats søvn, så I er klar til endnu en dejlig feriedag i Vejers.

Afskærmet terrasse og skøn natur

Sommerhuset har en dejlig afskærmet terrasse. På terrassen kan I altid finde jer en god plet, hvor I kan nyde solens varme stråler i havemøbler og liggestole. Terrassen har flere overdækkede dele, som er helt perfekt at sidde under, når I trænger til en stund i skyggen. Slut dagen af med en lækker middag på sommerhusets grill.

Fra terrassen kan I nyde et kig ud til den skønne natur, der er i Vejers Strand. Vil I ud at opleve mere af naturen, kan I begive jer ud på nogle af de mange vandre- og cykelstier, der er i området, hvor I kan komme tæt på den skønne natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50051

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus an einem wunderschönen Ort. Sehr ruhig gelegen und top um neue Energie zu tanken. Der Strand war über viele verschiedene Wege schnell zu Fuß zu finden. Mit Esmark waren wir ebenso sehr zufrieden. Wir würden wieder kommen. Danke für eine tolle Auszeit in einem schönen Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist toll ausgestattet und super gelegen. Man kommt schnell, auch zu Fuß über die Dünen, zum Strand. Alles ist fußläufig erreichbar.
Die Zimmer sind ausreichend groß, haben gute Schränke für jede Person. Bäder sind toll, Sauna und Whirlpool waren auch klasse.
Der Service ist schnell, reagiert sofort und die Kommunikation modern und unkompliziert.
Esmark als Anbieter ist schon anders, dass muss man zugeben und die Häuser sind wirklich ein mega Standard. Danke für den tollen Urlaub!

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist gemütlich und Modern Skandinavisch eingerichtet. Wir waren sehr zufrieden und haben auch schon für das nächste Jahr dieses Haus wieder gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 2.000
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...