Moderne lyst ikke-rygerhus med brændeovn og panoramaudsigt

3.5
icon
icon
icon
icon
Gulspurvevej 17, Vejers Strand - Søg på husnr. 50052
Gæsterne siger: icon icon

Et hus med udsigt – her er det! I dette charmerende sommerhus, med plads til op til 5 personer, bor I rigtigt smukt, lyst og alligevel hyggeligt med bekvem lænestol, sofa, stort fjernsyn, brændeovn og meget mere.

Lille fint feriehus med udsigt

En stor åben sydvendt grund med udsigt over enge omkranset af ældre fyrre, ege- og grantræer er det første I ser, når I ankommer til huset. Her er altid udsigt, om I drikker jeres morgenkaffe i læ på østsiden af huset eller hygger jer med lange grillaftener på den delvist overdækkede terrasse mod syd-vest. Der er sørget for læ uden at forstyrre udsynet.

Krondyr og kaminhygge

Også indenfor kommer naturen til sin ret. Huset er ældre, men nænsomt renoveret og smukt indrettet med et nyt smart, og særdeles godt udstyret køkken med induktionsplader og moderne ovn. Imens I ordner opvasken, kan I være heldige og se krondyrene spankulere forbi, – de krydser ofte grunden. Gulspurvevej 17 er et rigtigt lyst og venligt hus, et kæmpe vinduesparti åbner op for udsigten, så man føler, at man stadig er midt i naturen. For optimal hygge sørger brændeovn og energibesparende luft-varmepumpe.

Badeværelset er ikke stort, men lyst og praktisk med ”walk-in” brusekabine. De 3 soverum er indrettet med gode 80ér bokssenge. Fra stuen kommer man ind i soveværelset og gæsteværelset med 1 soveplads, -børneafdelingen med skrivebordet er rykket ud i ekstraværelset, som har indgang udefra og kan være en smule upraktisk i de koldeste måneder. 

Bo i Vejers tæt ved købmand og kun 2 km til stranden

Dette ikke-rygerhus ligger i et skønt område i Vejers. Gulspurvevej 17 ligger som sidste hus ud mod enge og skovområde. Lad dagen gå på hæld med en drink på husets terrasse og nyd stilheden når mosekonen begynder at brygge ved den nærliggende sø.

Morgenen kan man starte med at hente rundstykker ved købmanden, – en frisk tur på kun 1 km. Den skønne badestrand, som er kendt i hele landet, ligger kun 2 km væk. Tæt ved huset og omkring hele Vejers er der den skønneste natur med søer, store lyng og skovområder.

I og omkring Vejers er der mange spændende begivenheder og attraktioner for både store og små. Der er mulighed for at shoppe i byen. I kan tage på kronvildtur, besøge Blåvand Zoo eller Tirpitz eller opleve Ravfestivalen i september.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50052

D.
sagde , Horsens

Fantastisk terasse og udsigtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:70
Renoveret / Byggeår:2010 / 1966

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (54 L).

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Barnestol, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...