Lyst indrettet ikke-ryger-hus med brændeovn og panoramaudsigt

3.5
icon
icon
icon
icon

Gulspurvevej 17, Vejers

- Sommerhusnr.: 50052
4 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et hus med udsigt – her er det! I dette charmerende sommerhus, med god plads til 4 personer, bor I rigtigt smukt, lyst og alligevel hyggeligt med bekvem lænestol, sofa, stort fjernsyn, brændeovn og meget mere.

Lille fint feriehus med udsigt

En stor åben sydvendt grund med udsigt over enge omkranset af ældre fyrre, ege- og grantræer er det første I ser, når I ankommer til huset. Her er altid udsigt, om I drikker jeres morgenkaffe i læ på østsiden af huset eller hygger jer med lange grillaftener på den delvist overdækkede terrasse mod syd-vest. Der er sørget for læ uden at forstyrre udsynet.

Krondyr og kaminhygge

Også indenfor kommer naturen til sin ret. Huset er ældre, men nænsomt renoveret og smukt indrettet med et nyt smart, og særdeles godt udstyret køkken med induktionsplader og moderne ovn. Imens I ordner opvasken, kan I være heldige og se krondyrene spankulere forbi, – de krydser ofte grunden. Gulspurvevej 17 er et rigtigt lyst og venligt hus, et kæmpe vinduesparti åbner op for udsigten, så man føler, at man stadig er midt i naturen. For optimal hygge sørger brændeovn og energibesparende luft-varmepumpe.

Badeværelset er ikke stort, men lyst og praktisk med ”walk-in” brusekabine. De 3 soverum er indrettet med gode bokssenge. Fra stuen kommer man ind i et soveværelse med en gæsteseng og ekstraværelset har indgang udefra.

Bo i Vejers tæt ved købmand og kun 2 km til stranden

Dette ikke-rygerhus ligger i et skønt område i Vejers. Gulspurvevej 17 ligger som sidste hus ud mod enge og skovområde. Lad dagen gå på hæld med en drink på husets terrasse og nyd stilheden når mosekonen begynder at brygge ved den nærliggende sø.

Morgenen kan man starte med at hente rundstykker ved købmanden, – en frisk tur på kun 1 km. Den skønne badestrand, som er kendt i hele landet, ligger kun 2 km væk. Tæt ved huset og omkring hele Vejers er der den skønneste natur med søer, store lyng og skovområder.

I og omkring Vejers er der mange spændende begivenheder og attraktioner for både store og små. Der er mulighed for at shoppe i byen. I kan tage på kronvildtur, besøge Blåvand Zoo eller Tirpitz eller opleve Ravfestivalen i september.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50052

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus mit allem was man braucht in wunderschöner Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich eingerichtet und sehr gut ausgestattet. Besonders schön ist der Blick durch das große Panoramafenster in die freie Natur. Hirschkühe sahen wir fast täglich. Die Betten waren bequem, auch das Sofa.

DE
D.
sagde , Deutschland

sehr schönes gemütliches Ferienhaus. Die Glasfront zum Garten hinaus lädt dazu ein, die Seele baumeln lassen zu können. Die Küche ist wirklich sehr gut ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.310
Renoveret / Byggeår:2010 / 1966

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (54 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...