Velholdt hundevenligt hus i Vejers med god beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Torskevej 3, Vejers

- Sommerhusnr.: 50055
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Afskærmet af træer og buske ligger dette mindre feriehus på Torskevej 3 i idylliske Vejers med plads til 5 personer og jeres to hunde.

Stor grund med masser af plads til to hunde

I dette skønne feriehus vil både I og jeres hunde føle jer hjemme fra første instans. Stue og køkken med tilhørende spiseplads hænger flot sammen og med det praktiske laminatgulv, er der altid en kølig plet for jeres hunde til en lille lur. Soveværelserne er indrettet i hjemlig stil med masser af lys, hvilket give gode muligheder for en behagelig søvn.  

Den 2000 m2 store grund er omkranset af bevoksning og derfor et naturligt Eldorado for hunde med masser af plads til leg, tummel og boldspil.    

Brændeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

I dette charmerende hus finder I en brændeovn, der sørger for en behagelig varme og den særlige feriefølelse.

Med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i huset er der sørget for, at I ikke skal bruge for meget tid på husholdningsopgaverne, men i stedet kan slappe af og nyde et afbræk fra hverdagen.

Store, afskærmede og delvist overdækkede terrasser

Dette hus er helt ideelt for jer, der nyder at komme ud i den friske luft. Med sine afskærmede og delvist overdækkede terrasser indbyder det til gode udendørs stunder – om det er aktivitet eller en lille lur. 

Om aftenen kan I læne jer tilbage og nyde stjernehimmelen over et glas rødvin, mens endnu en skøn feriedag går på hæld. Husets atmosfære inviterer ganske enkelt til afslapning og nydelse.

Charmerende ferieparadis

Vejers ligger ved den danske vestkyst og er kendt som et lille smukt ferieparadis. Med sin idyl og sin charme får man næsten en følelse af, at tiden er gået i stå. Hertil kommer, at I finder alt, hvad I har brug for inden for både indkøb, underholdning og en lang og bred sandstrand, hvor billedet ændrer sig fra dag til dag. I vil således opleve alt fra lavvande og sagte bølger til tårnhøje og rasende vandmængder.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50055

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches kleines Ferienhaus, super nett, hell und freundlich eingerichtet. Einfach toll zum entspannen und Wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich eingerichtet und in einem super Zustand – sowohl innen als auch außen. Alles ist sehr gepflegt! Die Küche ist neu und gut ausgestattet. Die Betten sind sehr bequem, der Kleiderschrank im Schlafzimmer mit den zwei Einzelbetten ggf. etwas klein. Der kleine Ofen sollte nicht unterschätzt werden – er heizt das Haus ganz wunderbar, sodass wir es jederzeit richtig schön warm hatten. Man sollte beim Betätigen der Dunstabzugshaube unbedingt ein Fenster öffnen, da der Kaninofen sonst anfängt zu blökern;) die Fußbodenheizung im Bad läuft einwandfrei. Ein richtig tolles Haus! Gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr uriges und gemütliches Ferienhaus, bei dem keine Wünsche offen bleiben! Typisch dänisch! Wir haben es geliebt!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2014 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...