Dejligt lille hus kun 400 m til stranden, 2 hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Risvej 12, Vejers

- Sommerhusnr.: 50056
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hvis du leder efter et lille og meget hyggeligt sommerhus til din lille familie og op til 2 hunde, så er dette hus noget for dig.

Hyggeligt feriehus, gratis Internet

Dette lille hyggelige sommerhus ligger centralt afskærmet at klitter på Risvej 12 i Vejers. På i alt 68 m2 finder du alt hvad der er nødvendigt for en ferie ved havet. Den hyggelige stue og spisestue med integreret køkken er familiens mødested. Her kan alle slappe af på samme tid, tilberede mad eller kontakte vennerne. Brændeovnen sørger for den ægte feriestemning, der spreder et strejf af romantik og hyggelig atmosfære, især på køligere aftener.

Dejlig og afskærmet terrasse

Den hyggelige og afskærmede terrasse indbyder til at nyde solen eller læse en spændene bog, imens hundene ligger ved siden af dig, slapper af og nyder din opmærksomhed. Du kan tilberede lækkert grillmad som du samtidig kan nyde ude på terrassen på en skøn ferie aften.

Kun 100 meter til shopping og 400 meter til den smukke sandstrand

Den centrale placering af dit sommerhus er en fordel for dig, hvis du er glad for frisk brød hver morgen. Bageren med de lækreste specialiteter ligger nemlig kun få minutter herfra. Du finder også et lille supermarked og dejlige caféer og restauranter plus en fantastisk legeplads i det idylliske feriested Vejers.

Havet ligger også kun et stenkast væk 400 m. Daglige gåture på den brede og tilsyneladende endeløse sandstrand vil helt sikkert bidrage til din velfortjente afslapning fra hverdagen. Både børnene og hundene får ikke nok af at lege på stranden og opdage nye ting hver dag.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50056

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll gelegen, gepflegt und sehr gemütlich. Wir waren dort zu zweit und hatten ausreichend Platz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage von dem Haus ist sehr gut. Ruhige und geschützte Lage, kurze Wege zur Einkaufsmeile und zum Strand.
Für 2 Erwachsene perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

ein sehr scchönes, gemütliches Ferienhaus.liebevoll eingerichtet, gute Matratzen, optimal gelegen: ruhig aber schnell zum Einkauf oder zum Strand

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2015 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...