Skønt sommerhus til en familie på 6 personer og hund

3
icon
icon
icon

Ørnevej 26, Vejers

- Sommerhusnr.: 50057
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette lyse og fine feriehus beliggende i Vejers Strand har plads til 6 personer og 1 hund. Feriehuset ligger på en 1.700 m2 stor grund med flere gode terrasser og masser af plads til at børn og hund kan lege og tumle. Ørnevej er et dejligt stille område, hvorfra der er kort vej til indkøb og skov- og lyngområderne.

Feriehus med 3 soveværelser, opvaskemaskine og gratis internet

I sommerhusets 2 soverum har I dobbeltsenge samt 1 soverum med 2 enkeltsenge. Badeværelset er med bruser og køkkenet med spisebord er åbent ud mod stuen. Ørnevej 26 er et dejligt feriehus med en glad og lys blanding af moderne og retro. Her er lagt op til hyggelig ferietid med familien, med brændeovn og gratis internet.

Med snakkedør i køkkenet kan I lige fra morgenstunden åbne op for fuglesang og skovduft, uden at hunden smutter ud. En yderligere terrasseudgang befinder sig i stuen. Opvaskemaskinen og vaskemaskinen overtaget de huslige pligter for jer, så I har ekstra meget tid til at slappe af og nyde ferien. 

Feriehuset har desuden en varmepumpe, og badeværelset og køkkenet er ny istandsat i 2021.

Flere gode terrasser, skøn natur, søer, lynghede og skov

Der er masser af plads til at nyde Vejers’ flotte natur og den vestjyske ro; foran feriehuset finder I en stor terrasse med gode havemøbler og grill, og på bagsiden af feriehuset er ligeledes en terrasse.

Er du til lange gåture i naturen, en lang tur langs havet, en runde om søen eller ud i lyngen og nyde duften, så er Vejers det rigtige sted for dig. Her bor du så tæt på naturen, at det ikke er usædvanligt, at kronvildtet lister forbi i haven. Vejers strand er dertil et fantastisk udgangspunkt for cykeludflugter – tag til Blåvand, Oksbøl eller op langs kysten til Henne. Fra stranden kan der fiskes efter fladfisk, og skulle de ikke bide på, så serveres der udemærkede fiskeretter i restauranterne i byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50057

DE
D.
sagde , Deutschland

Nein, ein wunderschönes Haus, mit sehr viel Liebe zum Detail eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist top alles da von Waschmittel bis hin zum Grill

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer ein typisches dänisches Ferienhaus kennt und liebt, ist hier genau richtig…. Modernes und „Altes“ schön kombiniert☺️

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.727
Renoveret / Byggeår:2021 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...