Hyggeligt sommerhus til 6 personer med sauna og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 102, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50058
6 pers.
Antal personer
1150 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Engesøvej 102, tæt på et smukt vandreområde, ligger dette velholdte og venligt indrettede feriehus med plads til 6 personer – og op til 2 hunde. Tag på en afslappende ferie i den grønne natur med gode praktiske faciliteter og egen sauna!

Åbent køkken, gode soveværelser og egen sauna

Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen og er hyggeligt indrettet med lyse farver og højt til loftet. Her er de perfekte rammer for en ferie med masser af kvalitetstid med de nærmeste.

I de lyse soveværelser er der også sørget for skabsplads, hvor I kan opbevare tøj og andre sager, og sovesofaen er ideel til familiens teenager.

Efter en lang gåtur ved vandet eller gennem det vidde klitlandskab kan I tanke nye kræfter i husets sauna, som er tilgængelig fra badeværelset.

Stor, lukket solterrasse og have med legeplads

På den delvist overdækkede og lukkede terrasse finder alle en plads i solen, og der er tilmed mulighed for at søge ind i skyggen, hvis det bliver for varmt. Høje træer afskærmer grunden og sørger for god læ og ugenerede dage på terrassen.

Den grønne græsplæne er et paradis for børnene og hundene, og der står et legetårn med rutsjebane og gyngestativ til de små feriegæster.

Direkte ved sommerhuset er en lille vandresti, som fører jer ud i det smukke klit- og hedelandskab, så I kan udforske den vestjyske natur helt tæt på.

Tag cyklen ned til havet

Der er god grund til at medbringe cyklerne på ferien. I Vejers findes der et hav af forskellige cykel- og vandrestier, og med cyklen kan I også både hente friskbagt morgenbrød ved bageren eller tage en tur til Vesterhavet. Et stykke af stranden er endda tilgængeligt med bil, så alle gæster nemt kan komme med helt ned til vandkanten.

I Vejers by finder I både et lækkert bageri, et supermarked, hyggelige cafeer og en legeplads til børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50058

D.
sagde , Hedensted

Huset fremstår som nyt.
Alt hvad man kan få brug for i køkkenet er til stede.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.286
Renoveret / Byggeår:2010 / 1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...