Sommerhus med fantastisk udsigt i Vejers, kun 500m fra stranden

4
icon
icon
icon
icon
Rylevej 20A, Vejers Strand - Søg på husnr. 50061

Ophøjet over fyrtræerne i Vejers ligger dette lyse og rummelige sommerhus med plads til 4 personer samt 1 hund. På Rylevej 20A har I en unik 360 graders udsigt både inde fra huset og ude fra den store rummelige terrasse. Med både badeværelse og gæstetoilet, vaskemaskine, tørretumbler og et stort lyst køkken har I her de perfekte rammer til en dejlig ferie ved Vesterhavet. Hunden er også hjerteligt velkommen her.

Lyst og lækkert indrettet feriehus med gæstetoilet

Stil bilen i carporten, inden I tager trappen op til feriehuset. Når I ankommer på terrassen, er feriestemningen sat! Her er udsigten slående, og I kan rigtigt fornemme områdets duft af Vesterhavet og fyrretræer. Terrassen bliver hurtigt omdrejningspunkt for dagens mange aktiviteter. Den er delvist overdækket og praktisk indrettet, så der altid er et hjørne til liggestolene med læ og sol, samtidig med at I har det store udsyn over området.

Indenfor venter jer et sommerhus med et fantastisk lysindfald og udsigt til alle sider. Fra den magelige hjørnesofa kan I nyde himlens mange forskellige farver og stemninger hen over dagen. Stuen er åben til det store lyse køkken med opvaskemaskine og to køleskab med i alt 120 liter fryser. Alt dette indbyder til fællesskab omkring tilberedningen af lækre måltider, der efterfølgende kan nydes rundt om spisebordet eller på terrassen i solnedgangens skær.

I feriehuset, der varmes op med energibesparende varmepumpe, står der også 2 gode soveværelser, badeværelse og gæstetoilet parat til jer. Nedenfor huset er der plads til cykler, barnevogn eller andet i skuret.

Gåafstand til Vesterhavet og indkøbsmuligheder

Start dagen med en dejlig tur ned gennem klitterne med hunden, langs havet og ind gennem Vejers by, hvor de friske rundstykker kan tages med på hjemvejen – så er dagen i gang.

Vejers er kendt for de mange krondyr, som færdes frit i området, en dejlig sandstrand og store plantager med lyng og fyrretræer. I Vejers finder I også restauranter og indkøbsmuligheder. Her er alt, hvad I behøver på ferien!

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 3.178
Renoveret / Byggeår:2008 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...