Hyggeligt sommerhus i Vejers med bålplads og vildmarksbad

3
icon
icon
icon

Nålevej 14, Vejers

- Sommerhusnr.: 50063
7 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Nålevej 14 i Vejers Strand får I hygge og nærvær ad libitum. Feriehuset ligger nemlig på en skøn naturgrund, der grænser op til et skovområde i udkanten af sommerhusbebyggelsen og det indbyder til lejrbålshygge og wellness i husets brændefyrede vildmarksbad. I alt 7 personer og op til 2 hunde må nyde ferien på denne skønne plet. INGEN KAT TILLADT

Udeliv med bålplads og vildmarksbad

Lige meget om du planlægger ferie til Sankt Hans eller til nytår, så har du her det perfekte feriehus til en ferie med hygge i fokus. Tænd op under vildmarksbadet og nyd at sidde i det varme vand med kolde drikke under åben himmel.

Eller find bambuspinde, dej og pølser frem og nyd en aften foran et glødende snobrødsbål på husets egen bålplads. Under alle omstændigheder kommer I alle til at sove som små børn efter en dag i den friske luft her på Jyllands smukke vestkyst.

Sommerhusstemning og hygge for alle feriepengene

Feriehuset på Nålevej er i 2020 blevet renoveret uden at der er blevet gået på kompromis med hyggen. Lyse farver og lækre naturmaterialer sørger for en lækker atmosfære, mens den knitrende brændeovn lige sætter prikken over i’et, når der skal spilles spil og slappes af inden døre.

Og selvom der i indretningen er lagt vægt på den ægte danske sommerhusstemning, skal I naturligvis ikke give afkald på de moderne goder, der giver 100% komfort, fx opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en effektiv varmepumpe, der giver et dejligt indeklima og samtidig sparer på strømforbruget. Ekstra praktisk er det, at sommerhuset er indrettet med ekstra gæste-wc.

Vejers Strand – en perle på Vestkysten

Blandt feriegæsterne i Vejers Strand støder du med garanti på mange stamgæster, der kender og elsker den lille badeby for den smukke natur, den intime stemning og ikke mindst for den brede sandstrand, hvor man mod syd både kan og må køre ud i bil, hvilket gør stranden til et yndet udflugtsmål for familier med små børn eller gangbesværede familiemedlemmer.

Og når sulten melder sig efter en lang dag i vandkanten, byder Vejers på både restauranter, iscaféer og et dropskogeri til de sukkerglade gæster.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50063

DE
D.
sagde , Deutschland

Das ist ist sehr gemütlich und hat eine sehr schöne Aufteilung. Die Betten sind gut, das Badezimmer ist modernisiert und hat eine tolle Dusche. Das Haus ist etwas in die Jahre gekommen, hat jedoch viel Charme. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und man merkt, dass der Besitzer viel Herzblut investiert hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach perfekt mit viel Ambiente, tolle Einrichtung, viel Platz, man fühlt sich sofort wohl!
Es ist das schönste Ferienhaus, das wir je hatten.

Alles perfekt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich habe schon sehr viele Häuser in vejers von innen gesehen.wir sind angekommen und haben uns sofort wohlgefühlt.nichts in diesem Haus ist überflüssig, den Sinn für Design,das goldene Auge für formen und Farben bemerkt man überall.trotzdem kommt die Geschichte des Hauses und der Besitzer nicht zu kurz und spiegelt Persönlichkeit wieder. Respekt!!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 1.788
Renoveret / Byggeår:2020 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...