Hyggeligt sommerhus i Vejers med bålplads og vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon
Nålevej 14, Vejers Strand - Søg på husnr. 50063

På Nålevej 14 i Vejers Strand får I hygge og nærvær ad libitum. Feriehuset ligger nemlig på en skøn naturgrund, der grænser op til et skovområde i udkanten af sommerhusbebyggelsen og det indbyder til lejrbålshygge og wellness i husets brændefyrede vildmarksbad. I alt 7 personer og op til 2 hunde må nyde ferien på denne skønne plet.

Udeliv med bålplads og vildmarksbad

Lige meget om du planlægger ferie til Sankt Hans eller til nytår, så har du her det perfekte feriehus til en ferie med hygge i fokus. Tænd op under vildmarksbadet og nyd at sidde i det varme vand med kolde drikke under åben himmel.

Eller find bambuspinde, dej og pølser frem og nyd en aften foran et glødende snobrødsbål på husets egen bålplads. Under alle omstændigheder kommer I alle til at sove som små børn efter en dag i den friske luft her på Jyllands smukke vestkyst.

Sommerhusstemning og hygge for alle feriepengene

Feriehuset på Nålevej er i 2020 blevet renoveret uden at der er blevet gået på kompromis med hyggen. Lyse farver og lækre naturmaterialer sørger for en lækker atmosfære, mens den knitrende brændeovn lige sætter prikken over i’et, når der skal spilles spil og slappes af inden døre.

Og selvom der i indretningen er lagt vægt på den ægte danske sommerhusstemning, skal I naturligvis ikke give afkald på de moderne goder, der giver 100% komfort, fx opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en effektiv varmepumpe, der giver et dejligt indeklima og samtidig sparer på strømforbruget. Ekstra praktisk er det, at sommerhuset er indrettet med ekstra gæste-wc.

Vejers Strand – en perle på Vestkysten

Blandt feriegæsterne i Vejers Strand støder du med garanti på mange stamgæster, der kender og elsker den lille badeby for den smukke natur, den intime stemning og ikke mindst for den brede sandstrand, hvor man mod syd både kan og må køre ud i bil, hvilket gør stranden til et yndet udflugtsmål for familier med små børn eller gangbesværede familiemedlemmer.

Og når sulten melder sig efter en lang dag i vandkanten, byder Vejers på både restauranter, iscaféer og et dropskogeri til de sukkerglade gæster.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 1.788
Renoveret / Byggeår:2020 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Vildmarksbad, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...