Familievenligt feriehus med aktivitetsrum, spabad og infrarød sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gulspurvevej 12, Vejers

- Sommerhusnr.: 50072
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus i Vejers Strand er et oplagt valg til den næste familieferie. Her er plads til 8 personer og 3 hunde – så ingen familiemedlemmer behøver at blive hjemme. Den indbydende indretning har noget for enhver smag, både et aktivitetsrum og et luksuriøst wellnessbadeværelse. Prikken over i’et er det fantastiske udeareal med lukket terrasse, legeplads og en stor og velholdt græsplæne.

Indbydende, renoveret sommerhus med wellnessbadeværelse og aktivitetsrum

Velkommen på Gulspurvevej 12 – en helt perfekt ferieadresse til en storslået familieferie. Det rummelige sommerhus blev renoveret i 2017 og fremstår lyst og indbydende og byder på faciliteter for alle aldre og interesser.

Et af sommerhusets absolutte highlights er det lækre wellnessbadeværelse med både spabad og infrarød sauna. Her kan I virkelig få lov til at koble af og tanke nye kræfter. Der er selvfølgelig et ekstra badeværelse, så der ikke sker kødannelse, mens I nyder en velfortjent wellness-session i spaen eller saunaen.

De aktive familiemedlemmer vil elske aktivitetsrummet, der både er udstyret med bordfodbold og dart.

Fantastisk udeareal med lukket terrasse og legeplads til børnene

Det er ikke kun indvendigt, sommerhuset er spækket med fede feriehighlights. I får også et helt fantastisk udendørsareal. En stor, lukket terrasse – med markise! – sørger for, at I roligt kan lade både børnene og hundene lege, mens I læser en god bog i solen. På terrassen befinder der sig desuden et stykke græsplæne og et legeområde til børnene.

Den velholdte plænegrund er godt afskærmet af høje træer og buskads, og på grunden er der også en fodboldbane.

Vejers Strand – et charmerende ferieområde ved Vesterhavet

Vejers Strand er en charmerende plet på vestkysten, der specielt i sommerhalvåret emmer af feriefornemmelse. I de små forretninger kan I købe en lille souvenir med hjem fra ferien, og der er flere spisesteder, hvor I kan få et godt måltid.

Fra byen er der desuden ikke langt til den skønne sandstrand, der indbyder til lange spadsereture i den salte havluft og forfriskende dukkerter på de varme sommerdage.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50072

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr schön eingerichtet auch mit den verschiedenen Bereichen einfach super. Die Jugend konnte sich etwas zurückziehen. Es war eine schöne Woche

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Haus, alles vor Ort was man benötigt. Wird schön warm und ist sehr gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Haus erster Güte. es fehlt nach unserer Auffassung dort an nichts. Sogar ein sehr großer Gefrierschrank ist da. Ideal für Hundehalter die barfen ( Frostfutter ) Alles liebevoll ausgestattet mit vielen kleinen, netten Details. Reichlich Spielzeug für Kinder ist auch da. Um das Haus herum alles sehr gepflegt. Was will man mehr.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.648
Renoveret / Byggeår:2017 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...