Lyst og venligt feriehus med sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Kratvej 40, Vejers

- Sommerhusnr.: 50077
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne træhus ligger i midt i Vejers’ smukke natur, kun 10 minutter fra den brede sandstrand. Og det er ikke det eneste highlight; i huset finder I jeres egen lille wellnessoase med sauna og spabad, og en hyggelig brændeovn i stuen.

Det er muligt at oplade bilen ved huset, man skal selv medbringe en kabel.

Wellness og natur i Vejers Strand

I dette klassiske feriehus er der god plads til de 6 personer, og på de 108 m² er der ikke overladt noget til fantasien. I det veludstyrede og lyst indrettede køkken kan I sammen tilberede dagens måltider, og sammen med jeres nærmeste kan I slappe af og nyde feriefreden i det smagfulde opholdsrum med spiseafdeling og stue.

Sovepladserne er fordelt på 3 fine soverum. På det største af badeværelserne finder I en sauna og et spabad, hvor I kan varme jer på de kolde vinterdage eller tanke nye kræfter efter en herlig feriedag ude i den friske luft.

På de varme solskinsdage er det tid til at rykke ud på den store træterrasse, hvor havemøbler, liggestole og grill står klar til jer fra feriens start. Her kan I nyde solen helt uforstyrret på den naturskønne grund, der er omgivet af grantræer. Til glæde for de mindste feriegæster er der sørget for en gyngestativ.

Strand og centrum inden for gåafstand

På Kratvej 40 bor I midt i Vejers’ klitbeklædte landskab med alt inden for rækkevidde. Kun 1 km fra huset ligger den hyggelige ferieby Vejers Strand, og her er der masser af fine forretninger og gode spisesteder, der er et besøg værd, ligesom den autentiske bolsjefabrik næsten er et obligatorisk punkt på udflugtslisten.

Blot 600 meter væk finder I den skønne sandstrand, som i al slags vejr byder på nye og imponerende naturoplevelser. På sydstranden kan man køre helt op på stranden. Led efter rav, flyv med drage, gå lange ture og betragt den smukke aftenhimmel, når solen går ned i havet – det er ægte sommerhusferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50077

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in ruhiger Umgebung eingebettet in die Dünen und Kieferlandschaft. Besonders anzumerken ist die Badetonne, die in einer Senke innerhalb naturbelassenen Garten geschützt steht. Die beiden Terassen bieten die Möglichkeit, im Laufe des Tages der Sonne oder des Schattens zu folgen.
Das Haus selber ist großzügig geschnitten und hell und freundlich durch die vielen Fenster.

DE
D.
sagde , Deutschland

Lust auf Entspannung?!
Dann bist Du oder seid Ihr hier genau richtig. Dieses tolle Ferienhaus bietet für Singles, Pärchen oder Familien genügend Platz mit einer tollen Aufteilung der Zimmer. Auch die Vierbeiner haben hier einen tollen Urlaub, da der Garten sehr natürlich gehalten ist. Die Badetonne draußen, der Wirlpool und die Sauna drinnen laden einfach zum relaxen ein. Den Abend kann man mit einem gemütlichen Ofenfeuer ausklingen lassen. Lässt man über Nacht die Fenster offen, dann kann sogar das Rauschen des Meeres hören.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein einfaches, aber sehr hyggeliges Ferienhaus in einer super Lage. Die Sauna, der Hot Tub und die Aussendusche runden das Ganze ab. Die Betten sind sehr bequem und insbesondere die Küche ist sehr gut ausgestattet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und buchen dieses Haus auf jeden Fall noch einmal.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.520
Renoveret / Byggeår:2021 / 1994

Køkken:

Fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...