Klassisk sommerhus til den lille familie i Vejers Strand

3
icon
icon
icon

Muffparken 27, Vejers

- Sommerhusnr.: 50079
5 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Muffparken 27, der har plads til 5 personer og 1 hund, er perfekt til den lille familie, der ønsker en hyggelig ferie i naturskønne omgivelser. Her kan I nyde ferien på den skønne terrasse, og den store have med sandkasse og gyngestativ er perfekt til børnene.

Hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset, der er renoveret i 2020, har en klassisk indretning, der sætter rammerne om en hyggelig ferie for jeres familie. Feriehuset har 3 soveværelser, 1 badeværelse med gulvvarme samt et stort opholdsrum, hvor køkken, stue og spisestue hænger sammen. Her kan I samles til skønne måltider omkring spisebordet og hyggelige aftener i sofaerne med lyden af brændeovnens knitren i baggrunden, der understreger den hyggelige stemning.  

Skøn terrasse og have med gyngestativ og sandkasse

Haven er det helt perfekte sted for både voksne, børn og hunde. Her er der god plads til, at de voksne kan slappe af, hundene kan løbe rundt, og børnene kan lege. Derudover er der også både gyngestativ og sandkasse, som jeres børn vil få stor glæde af under jeres ferie.
Mens børnene leger rundt i haven, kan forældrene passende slappe af på terrassen, hvor der er liggestole og havemøbler. Herfra kan I nyde udsigten til naturen og lyden af jeres børn, der leger på livet løs. Om aftenen kan I gøre klar til en lækker aftensmad på grillen, mens børnene bruger den sidste energi i haven.

Gode oplevelser i Vejers Strand – 500 meter til centrum

Feriebyen Vejers Strand ligger kun 500 meter fra sommerhuset, og her er der indkøbsmuligheder, butikker og legeplads til børnene. Skulle I have lyst til at spise ude en aften, så er der også mulighed for det på en af byens hyggelige cafeer eller restauranter.

Stranden i Vejers er helt perfekt for en børnefamilie. Ønsker I at nyde en hel dag på stranden, kan I pakke bilen og køre til sydstranden, hvor biler er tilladte. Har I bare brug for et hurtigt dyp i det smukke hav, kan I også gå hertil, da der kun er 1,2 kilometer fra sommerhuset til stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50079

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren vor 5 Jahren schon einmal in diesem Haus. Da war es etwas in die Jahre gekommen und stand zum Verkauf. Wir fanden es dieses Mal wieder sehr gemütlich.

Soweit alles in Ordnung

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, aber fein. Super Ferienhaus für zwei Personen. Toller Garten. Ausstattung alles vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...