2 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et klassisk sommerhus til en romantisk ferie for to eller en stille og rolig udflugt med den lille familie? Så kan det være, at Rylevej 42 er en ferieadresse for jer. I dette lille sommerhus i Vejers Strand kommer samværet i centrum, og I kommer til at bo kun fem minutters gang fra den nærmeste strandopgang og ti minutters gang fra Vejers Strands hyggelige bymidte.

Klassisk og enkel sommerhusferie i Vejers Strand for op til 2 personer

Det lille sommerhus på 30m2 har plads til 2 personer, ved forespørgsel også egnet til 2 voksne og 2 større børn, da to af sengepladserne findes på hemsen. Det er ideelt, hvis I drømmer om en helt klassisk og enkel ferie på Vestkysten. Her kan I også tage familiens firbenede medlemmer med, da op til 2 husdyr er tilladt i huset.

Sommerhuset er indrettet i en charmerende og detaljerig stil med masser af sommerhusstemning. Nøgleordet er samvær, og her er rammerne virkelig sat for, at I kan komme hinanden ved, nyde roen og få det bedste ud af ferietiden med hinanden.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, så det ikke tager mange minutter at klare oprydningen efter maden, og I i stedet kan smide benene opad i sofaen. På badeværelset er der gulvvarme, så I ikke fryser fødderne, når der skal børstes tænder om morgenen. I soveværelset er der 2 enkelte senge.  Boende lige ved havet, bliver der sikkert badet ofte.

Terrassehygge, gåture på stranden og ose-ture til den lille ferieby

Når vejret viser sig fra sin fine side, er det selvfølgelig oplagt at rykke hyggen udenfor på terrassen. Nyd den friske luft sammen med en friskbrygget kop kaffe, eller spis feriemiddagen under åben himmel rundt om havebordet i den lune aftensol.

I kommer til at bo kun 450 meter fra stranden, og få minutters gang gennem klitlandskabet bringer jer til den nærmeste strandopgang. Den endeløse sandstrand indbyder til forfriskende gåture langs vandet, og lyden af de brusende bølger og duften af den salte havluft er ren terapi.

Vejers Strands hyggelige bymidte ligger cirka 10 minutters gang fra jeres ferieadresse, og her kan I købe ind, gå på opdagelse i de små forretninger eller spise frokosten eller aftensmaden hos en af feriebyens spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50081

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes kleines Haus in schöner Lage.Gemütliche Atmosphäre hier kann man sich richtig wohlfühlen.

DK
D.
sagde , Danmark

Lille, men hyggeligt hus og tak til Esmark for at komme med hundehegn.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, kleines Haus in toller Lage und schönem Ort. Freundliche Menschen und herzliche Gastfreundschaft.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:30 / 183
Renoveret / Byggeår:2021 / 1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Enkeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...