Lyst træhus med sauna og dejlig beliggenhed

3
icon
icon
icon

Muffparken 13, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50082

Leder I efter et klassisk feriehus til 6 personer i Vejers Strand? Så er dette hus det perfekte valg. Her får I masser af wellness i den dejlige sauna, hyggelige feriestunder foran brændeovnen og herlige dage i den friske luft ude i den store have.

Private wellnessdage i Vejers Strand

Når vejret er dårligt, eller I bare har brug for lidt ekstra afslapning, kan I holde en helt personligt wellnessdag i husets sauna. Efter en skøn session i saunaen, kan I smide fødderne opad i sofaen med en god bog og en kop friskbrygget kaffe.

På de 100 m² får I tre hyggelige soveværelser, et moderne badeværelse med gulvvarme og en stor opholdsstue med åben forbindelse til det veludstyrede køkken.

Den hjemmelavede middag kan I nyde i den lyse udestue – her sørger gulvvarmen og de store vinduespartier for en helt speciel atmosfære. Om aftenen kan I varme jer foran den hyggelige brændeovn, se en film på sofaen, eller tænde for grillen på en lun sommerdag.

Velholdt og børnevenlig have på 2.000 m²

På en solrig morgen kan I spise morgenmad under åben himmel på den delvist overdækkede terrasse og nyde udsigten til den velholdte have. Børnene vil få stor glæde af sandkassen og gyngestativet. I det hele taget vil familier føle sig rigtig godt tilpas i dette ikke-ryger hus – også en barneseng og en højstol står til rådighed.

Få minutters kørsel fra strand og centrum

Feriehuset på Muffparken 13 ligger i den sydøstlige del af ferieområdet Vejers Strand. Her er der masser af fred og ro, og I får jeres helt egen ferieoase omgivet af grønne træer.

Har I lyst til en udflugt, er der heller ikke langt: På en lille køretur – eller en rask gåtur i det gode vejr – når I både Vejers’ skønne bymidte og den kilometerlange sandstrand.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupperSoverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.000
Byggeår:1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...