12-personers feriehus fra 2020 med bl.a. billard, sauna & spabad

4
icon
icon
icon
icon

Spurvevej 4, Vejers

- Sommerhusnr.: 50085
12 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i et feriehusområde bare 300 m fra stranden i Vejers står dette flotte feriehus på Spurvevej 4 med byggeår 2020 og venter på at forkæle jer med både spabad og sauna samt aktivitetsrum med billard, bordtennis, bordfodbold og dart. Med 5 soveværelser og 2 badeværelser fordelt på de 200 kvadratmeter er dette aktivitetshus perfekt til en ferie med flere familier eller måske med flere gode vennepar.

Wellness-ferie helt tæt på Vesterhavet – kun 300 m til stranden

Hvis I holder ferie med mange mennesker, er der altid mange individuelle ønsker. I dette lækre sommerhus med byggeår 2020 finder I heldigvis alt, hvad feriehjertet kan begære, om det er spil og konkurrencer i aktivitetsrummet, wellness i det store standspabad og flotte sauna eller en strandferie i vandkanten, der blot ligger en ganske kort gåtur fra sommerhuset.

Huset er topmoderne og samtidig rigtig hyggeligt indrettet, så selv hvis vejret ikke indbyder til afslapning på de læfyldte terrasser, er det en stor fornøjelse at hygge sig med fælles madlavning i det lækre køkken – eller at slænge sig i hjørnesofaen og se en film eller bare nyde udsigten til de vejende marehalm uden for de store panoramavinduer.

Sjov og leg med poolbillard, bordtennis, bordfodbold og dart

Feriehusets kælder er et skatkammer af muligheder for leg og afslapning med det store aktivitetsrum og det lækre wellness-badeværelse med både spabad og sauna.

Et absolut highlight for børn og barnlige sjæle er feriehusets aktivitetsrum, der inviterer til konkurrencer inden for disciplinerne poolbillard, bordtennis, bordfodbold og dart. Måske bliver det bare til et lejlighedsvist slag billard sammen med pre-dinner drinks eller når I har brug for at fortrække ind i ly for sommerens sol eller efterårets stormvejr.

Vejers Strand – stand og natur samt indkøbsmuligheder

Selvom Vejers er en ret lille badeby ved Vesterhavet, tilbyder den lille ferieperle alt, hvad I har brug for i ferien. Foruden den strandnære beliggenhed – feriehuset på Spurvevej 4 ligger kun 300 m fra de høje klitter og den brede sandstrand – er der i Vejers flere indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og små butikker.

Skulle I få lyst til at udforske lokalområdet, er her både mulighed for at besøge museer og gallerier, tage på vandre- eller cykelture i den smukke natur. Måske går turen også bare ned til den nærmeste isbod i hjertet af Vejers Strand.

Man kan ikke parkere direkte ved indgangen til huset. Man skal gå over en lille klit for at komme til huset. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50085

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus mit vielen Aktivitätsangeboten bei schlechtem Wetter. Ansonsten steht einem ein riesiger Strandbereich für alle Aktivitäten zur Verfügung. Großzügige Küche für gemeinsames Kochen. Auch die gut ausgestatteten Rückzugsräume, laden zum Verweilen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus in ruhiger Lage. Besonders schön ist die geräumige Küche mit viel Stauraum und der große Esstisch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit 5 Personen und 1 Hund da, wir hatten jede menge Platz und jeder konnte tun was er gerne wollte.
Es ist ein schönes Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:200 / 1.212
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (105 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...