Skønt 5-stjernet aktivitetshus til 10 personer i Vejers med udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Peders Vej 14, Vejers

- Sommerhusnr.: 50087
10 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette fantastiske sommerhus på Peders Vej 14 er ideelt til jer, der søger de perfekte rammer for en storslået familieferie med op til 10 personer og 2 hunde. Sommerhuset er nyopført i 2021, og det indeholder ud over en stilren, smart indretning også et aktivitetsrum med billard og bordtennis, og som prikken over i’et kan I her forkæle jer selv i den udendørs spa eller i feriehusets sauna.

Nybygget luksusferiehus med aktivitetsrum, sauna og 2 badeværelser

Det flotte feriehus i Vejers Strand er først opført i 2021. Det byder på alt, hvad feriehjertet begærer, med en flot indretning, moderne interiør og afdæmpede farver. I alt står 190 kvadratmeter klar til en afslappende ferie med stor hyggefaktor.

Med mulighed for wellness og sjov er der sørget for underholdning til enhver smag. I aktivitetsrummet kan I give jer i kast med poolbord, bordtennis og dart. Tag en pause i feriehusets massagestol eller tænd op i saunaen, der befinder sig i det største af husets 2 badeværelser, der super smart er udstyret med en dobbeltbruser.

Naturligvis er feriehuset på Peders Vej indrettet med alle praktiske faciliteter, som gør ferielivet nemt. I har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Den hurtige og stabile internetforbindelse sørger for, I alle kan være online.

Terrassehygge med udendørs spabad og gynger til børnene

På den store terrasse står der havemøbler klar, så I kan hygge med hele flokken. Imens de mindste leger på feriehusets gynger, og de mellemste er på opdagelse med fiskestængerne ved Strib Sø, kan de voksne slappe af på liggestolene eller måske forberede lidt lækkert til grillen til aftensmaden. Da en del af terrassen er overdækket, behøver I ikke lade vejret diktere, om det er tid til udeliv eller ej.

Et ekstra highlight på terrassen er udespaen. Det varme boblebad til 5 personer kan benyttes året rundt, og findes der bedre måder at slutte en perfekt feriedag af på, end med en afslappende jacuzzi-session under stjernehimmelen?

På Peders Vej 14 får I ikke kun et lækkert feriehus, men også en dejlig beliggenhed midt i den vestjyske natur – med kun 700 meter til Vesterhavet og 600 meter til Vejers Strands hyggelige bymidte.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50087

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus und auch für 2 Familien sehr zu empfehlen . Ruhige Lage

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön und komfortabel. Wir waren im Winter da und haben uns wohlgefühlt!
Der Garten ist schön zugewachsen, so das man auch wirklich ungestört dort sitzen kann.
Ein Traum waren die Rehe die durch die Gegend liefen.
Für eine oder mehrere Familien sehr zu empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein Traum für mittelgroße Gruppen. Für Familien die mit mehreren Generationen kommen bietet das Haus Entertainment für jede Altersstufe. Besondere Highlights sind der übergroße outdoor Whirlpool, die Sauna sowie das „Spiel“ Zimmer mit Tischtennis, Dart und Billiard. Hier lassen sich sehr schöne Abende mit der ganzen Familie verbringen. Und wem einfach nur nach ausruhen ist, der kann es sich im großen Wohnzimmer mit Kamin und riesengroßen Fernseher gemütlich machen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:190 / 1.700
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...