Skønt feriehus med sauna og spa i naturskønne omgivelser i Vejers

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 5, Vejers

- Sommerhusnr.: 50090
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På denne store naturgrund venter jer her på Engesøvej 5 et nydeligt feriehus med plads til 8 personer. Feriehuset er indbydende indrettet med gode møbler, brændeovn, spa og sauna. Udenfor er der en rummelig afskærmet terrasse, og i haven venter et gyngestativ på familiens mindste.

Varmepumpe og brændeovn skaber hygge – spa og sauna skaber velvære

Sommerhuset er lyst og åbent med stue og køkken i ét. Her er der god plads til hele familien, og husets kok er stadig med, hvor det hele sker. Feriehuset er også udstyret med såvel opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der især er praktisk for småbørnsfamilier.

Nyd en aften i sofaen med et brætspil og den knitrende brændeovn i baggrunden – her har I opskriften på ren hygge. Deslige er feriehuset udstyret med en energibesparende varmepumpe, der sørger for hurtig opvarmning på kølige dage.

Feriehuset har med sine 4 soverum med dobbeltsenge god plads til familien eller flere vennepar og råder både over et gæste-wc og et stort badeværelse med både sauna og spabad. Her er der velvære for krop og sjæl.

Høje klitter og bred sandstrand – terrassehygge for hele familien

Længes du efter fred og ro og en enestående natur, er Vejers stedet for dig. Hen over de høje brede klitter venter Vesterhavets brusen på dig. Den brede fine sandstrand danner perfekte rammer om en hyggelig dag ved vandet for hele familien, og stranden er endda tilgængelig i bil.

Et stenkast fra sommerhuset danner den nærliggende sø fantastiske rammer om en hyggelig gåtur i naturen. De mange vandre- og cykelstier gennem plantager og store hedeområder indbyder til mange timers hygge i den friske luft.

Efter de mange timers hygge ude i naturen, kan aftensolens sidste stråler nydes fra feriehusets åbne og afskærmede sydvendte terrasse. Her finder I både liggestole og komfortable havemøbler, og lækker mad kan nydes fra feriehusets grill. På solrige dage skaber en parasol skygge på terrassen, mens familiens mindste leger på gyngestativet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50090

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut eingerichtet, hat eine tolle Aufteilung und eine gute Größe. Durch die Art des Hauses bleibt es schön kühl im Haus trotz Sonnenschein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein angenehmes Haus ohne grosse Fehler

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus, sehr gute Ausstattung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:96 / 2.032
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...