Hyggeligt og strandnært sommerhus til 4 personer ved Vejers Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Mågevej 4, Vejers

- Sommerhusnr.: 50091
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her er sommerhuset til dig der elsker dansk hygge såvel ude som inde. På sommerhusets dejlige terrasse, der omkranser det meste af huset, kan du altid finde en plet med sol, skygge eller læ midt på den dejlige naturgrund tæt ved havet.

Hyggelig og stilren indretning

Feriehuset er renoveret i 2019 og indrettet i lys og enkel stil, der emmer af hygge og varme. I den dejlige åbne stue med flot lysindfald fra de store vinduer, finder du spisebordet tæt på køkkenet, så der er ikke langt, når morgenkaffen skal serveres med de friske rundstykker. Dem kan du hente på hjemvejen i forbindelse med en lille morgentur til stranden, da du finder både havet og indkøbsmuligheder i umiddelbar nærhed fra Mågevej 4. I det veludstyrede køkken med god skabsplads og opvaskemaskine tilberedes dagens måltider nemt, mens børnene hygger sig med spil ved spisebordet.

Dejlig terrasse med hyggekroge og grill

På den dejlige terrasse finder du hyggelige kroge samt overdækning. Der er således året rundt mulighed for ugeneret udendørs hygge og leg på naturgrundens plæne, når turen ikke går til havet. Skulle der efter dagens aktivitet være behov for rent tøj og rene håndklæder, starter du blot vaskemaskine og tumbler, der klarer arbejdet, mens du tænder op i grillen.

Aftenhygge ved brændeovnen

Aftenhyggen iscenesættes let foran brændeovnen i stuen med det dejlige trægulv og de hyggelige farverige tæpper. Brændeovnen er placeret midt i stuen, så den kan nydes både fra spiseområdet og opholdsstuen, og med varmepumpen reguleres temperaturen nemt i forhold til årstiden. Efter en skøn dag ved Vesterhavet er en god nats søvn tiltrængt og I kan gå til ro i to dejlige værelser med senge på henholdsvis 160×200 cm og 140×200 cm.

Området Vejers Strand

Vejers Strand er ”den lille by, der har det hele”. Byen er omgivet af skøn natur fra hav til hede, og når du ikke nyder bølgen blå er de smukke lyngfarver en lise for øjet. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i de omkringliggende skove, hvor chancen for at møde kronvildt er stor. På stranden, der synes uendelig, skyller ravet op og har du øje for det, kan det findes blandt de mange andre smukke ting, der kommer fra havet.
Fra Vejers Strand er der ikke langt til Esbjerg og Varde, hvor det store shoppegen kan tilfredsstilles og kaffen kan nydes på én af byens caféer. Kort sagt; ”Den lille by, der har det hele”.

 Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50091

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines schönes Ferienhaus,liegt nah am Strand. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.Und es ist alles da was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gemütliches, „kleines“ Häuschen
Sehr sauber, keine unangenehmen Gerüche, modernes Badezimmer mit großer Dusche.
Durch die drei Terrassen im Sommer ideal zum draußen sitzen mit Freunden und Familie und das auch noch durch die dichte Lage am Meer mit Meeresrauschen.
Wir kommen gerne wieder in dieses kleine Häuschen:)

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus in Vejers Strand mit mehreren Terrassen zum Verweilen. Das Haus ist gut ausgestattet und man ist in wenigen Minuten am Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 587
Renoveret / Byggeår:2019 / 1935

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...