Indbydende sommerhus i Vejers Strand med spa og skønt uderum

3.5
icon
icon
icon
icon

Fugltoft 14, Vejers

- Sommerhusnr.: 50097
8 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til den næste familieferie? Så er denne stråtækte herlighed i Vejers Strand helt sikkert værd at se nærmere på! Det indbydende sommerhus med højt til loftet er indrettet til 8 personer, og hundene er også hjerteligt velkomne. Blandt feriehusets faciliteter er et spabad på badeværelset og ikke mindst et fantastisk uderum med en stor, lukket terrasse og masser af plads til leg på den velholdte plæne. Fra februar 2022 kommer der også et vildmarksbad, så I her kan hygge jer under åben himmel.

Klassisk sommerhuscharme med højt til loftet og badeværelse med spabad

Så snart I træder ind ad døren på Fugltoft 14, vil feriefreden sænke sig over jer. Sommerhuset er indbegrebet af klassisk sommerhuscharme med stråtag, lyse materialer i træ, synlige bjælker og selvfølgelig den klassiske brændeovn. Overalt i feriehuset er der højt til loftet, hvilket kun får omgivelserne til at fremstå endnu mere rummelige og indbydende.

Feriehuset er praktisk indrettet med 2 badeværelser, så I undgår lange køer til toilettet, når I har hele flokken med på ferie. Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme, og på det største af badeværelserne er der tilføjet et ekstra wellness-highlight i form af et spabad. En energibesparende varmepumpe sikrer jer et godt indeklima – uden de store omkostninger.

Fantastisk uderum med lukket terrasse og velholdt græsplæne

Det er ikke kun indvendigt, sommerhuset har en masse at byde på. Med til feriehuset hører også et fantastisk uderum. Næsten hele vejen rundt om sommerhuset løber en lukket terrasse, så I dagen lang kan følge solen rundt. Den lukkede terrasse er også særligt praktisk, hvis I har hunde med på ferien.

Ud over den store terrasse byder grunden på en velholdt græsplæne, hvor der er masser af plads til leg og boldspil. De yngste kan glæde sig over gyngestativet med rutsjebane.

Er I heldige, får I også besøg af skovens dyr, mens I holder ferie. Faktisk er der flere gange blevet spottet kronhjorte i nærheden af sommerhuset!

Bo tæt på nærmeste købmand og få minutters kørsel fra Vejers Strand

Den nærmeste købmand befinder sig kun 300 meter fra jeres ferieadresse på Fugltoft 14, og har I glemt et element til aftensmaden, kan der hurtigt rettes op på det. Derudover er der kun et par minutters kørsel til Vejers Strands centrum, som er hjemsted for flere forretninger, spisesteder og iscaféer.

Fra centrum er der ikke langt til Vejers’ skønne sandstrand, som hele året rundt byder på fascinerende naturoplevelser. Stranden og det brusende Vesterhav er et sikkert hit hos alle – både store, små og firbenede feriegæster!

Det siger vores gæster om sommerhuset 50097

DE
D.
sagde , Deutschland

Praktisch eingerichtetes Haus, sehr großes Grundstück

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, großzügig geschnittenes Sommerhaus. Die umschlossene Terrasse ist super beim Aufenthalt mit kleinen Kindern. Der direkt anschließende Wald lässt das Pilzsammlerherz höher schlagen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus gerade mit kleinen Kindern und Hund da es sehr gut eingezäunt ist und der fehlende Sonnenschirm wurde durch Esmark sofort zu Verführung gestellt perfektSoverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 2.254
Renoveret / Byggeår:2012 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...