Sommerhus med spabad og sauna på naturgrund i Vejers Strand

4
icon
icon
icon
icon

Spættevej 22, Vejers

- Sommerhusnr.: 50100
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig naturgrund for enden af en blind vej står dette dejlige sommerhus på Spættevej 22 klar til op til 6 personer. Sommerhuset har både spa og sauna, så I rigtig kan få slappet af på ferien. Jeres hund er også hjertelig velkommen i feriehuset.

Dejlig ferieatmosfære – wellness i spabad og sauna

Feriehuset på Spættevej 22 inviterer inden for til en dejlig ferie i det vestjyske. I feriehuset bliver I mødt af en skøn indretning, der sammen med det gode lysindfald og de lyse trævægge skaber den helt rette ferieatmosfære.

På sommerhusets 115 kvadratmeter finder I 3 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge. Derudover er der 2 badeværelser, hvor I begge steder slipper for kolde tæer takket være gulvvarmen. På det store badeværelse kan I desuden holde en wellness-session med en tur i spabad og sauna.

I sommerhusets opholdsstue er nærvær og hygge i centrum. Med åben forbindelse mellem køkken, spiseafdeling og stue kan I nyde hinandens selskab, selvom nogle står med madlavningen i køkkenet, mens andre slapper af i sofaen.

Sommerhuset bliver opvarmet af en økonomi- og energivenlig varmepumpe, så I hele tiden har de rette temperaturer til en lav pris. I kan også tænde op i brændeovnen i stuen, der knitrer i baggrunden og sætter prikken over i’et for den gode stemning.

Stor have med gynger, sandkasse og legehus

På sommerhusets terrasse står både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed, så I kan få allermest ud af de feriedage, hvor solen viser sig fra sin bedste side. Mens de voksne slapper af på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der står gyngestativ, sandkasse og legehus klar til dem.

På sommerhusets naturgrund vil børnene helt sikkert elske at rende rundt og lege. Også hunden har masser af plads at snuse nysgerrigt rundt på. Grunden er omkranset af høje træer, så I har masser af privatliv på jeres ferie.

Tag bilen med på stranden

Når I holder ferie i Vejers Strand, skal I selvfølgelig en tur til Vesterhavet. I kan enten tage til den bilfri nordstrand eller køre til sydstranden, hvor bilen er tilladt – det er helt perfekt, hvis I vil tilbringe en dag ved Vesterhavet, hvor I har brug for lidt større oppakning.

I centrum af Vejers Strand kan I klare ferieindkøbene, shoppe tøj, nyde god mad hos byens lækre spisesteder og meget mere. Derudover byder Vejers Strand også på masser af skøn natur, som I kan opleve ad cykel- og vandrestierne i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50100

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes großes Haus mit 2 schönen Bädern.
Ruhige Lage am Ende einer Sackgasse

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus mit viel Komfort in dem man sich sehr wohlfühlen kann

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großzügiges Haus mit einer tollen Raumaufteilung/Grundriss, sehr neuwertig, alles da, was man braucht, mit liebvollen Details. Wir kommen sehr gern wieder !

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.809
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...