Aktivitetshus til 10 personer med udesauna, udebruser og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 91, Vejers

- Sommerhusnr.: 50109
10 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I dette feriehus opført i 2021 kan hele familien hygge sig og slå sig løs i den vestjyske natur. Med hele 10 sovepladser og et aktivitetsrum med pool/billard og bordtennis, er der ingen anledning til at kede sig. Selvfølgelig er der også plads til hundene, så ingen af familiens medlemmer behøves at blive hjemme.

Nyopført feriehus med aktivitetsrum og el-pejs

Sommerhuset er indrettet i en moderne stil, hvilket gør huset ideel for en stor familie, der kan lide at være i smukke omgivelser, både inde og ude. Med hele 5 soveværelse er der rigelig med plads til familiens medlemmer, og med 2 badeværelser, vil I ikke opleve slagsmål om brugen.

Med et helt nyt køkken kan man med lethed gøre brug af de lokale råvarer til tilberedningen af ens livretter. Desuden er der en dejlig stor og rummelig stue, med smukke og dejlige møbler, hvor man foran elpejsen virkelig kan nyde de sene aftener og lade hyggen tage over.

Udespa, udebruser og udesauna

Med både overdækkede og åbne terrasser kan man nyde sommeren i alt slags vejr, og er man til en hyggelig grillaften kan sommerhuset grill benyttes til formålet. Vil man hellere nyde dagen med noget wellness, er sommerhuset udespa og udesauna oplagt. Og efter en gåtur i de bløde sandstrande, kan sandet vaskes af ved sommerhusets udebruser. Sommerhuset ligger desuden på en smuk naturgrund, hvor man kan følge med i årstidernes skiftende skønhed.

Sol og strand

Med under 1000 meter til stranden kan man nemt og hurtigt komme ned og nyde solens stråler ved den Vesterhavets bred. Derudover kan man også gå på opdagelse i Vejers by, og se de små hyggelige butikker samt besøge den lokale købmand. Vejers er kendt for sit dyrevildt, der besøger gæsterne næsten dagligt, og er man heldig kan de ligge ude i haven og nyde vejret.

Vil man et smut ud af byen, er både Blåvand og Hennestrand tæt på. Hvis man gerne vil ud på en heldags tur, kan man besøge Bork Vikingehavn, som tager jer med ud på en tidsrejse tilbage til vikingetiden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50109

DE
D.
sagde , Deutschland

Traumhaft schönes und modernes Haus. Man fühlt sich sofort wohl und angekommen.
Zum Strand sind es 10 Minuten und in die kleine „Innenstadt“ höchstens 7 Minuten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist Top eine perfekte ruhige Lage, aber doch mitten drin. 10 min Fußweg bis zum Ort. Die Ausstattung ist sehr gut. 2 Räume und ein Badezimmer sind im Haus durch eine Separate Wand abgetrennt so das kleine Kinder in ruhe Abends und Nachts schlafen können. Ich würde es weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus für 2-3 Familien mit Kindern. Viel Platz und eine traumhafte Küche mit Wohn- und Essbereich. Von der Aufteilung her super und die Zimmer waren alle perfekt groß und hatten auch endlich mal vernünftige Kleiderschränke, wo alles reinpasst (in Dänemark irgendwie eine Seltenheit).
Eine schöne Terasse und eine sehr ruhige Lage. Jacuzzi und Sauna sind top und auch das Billiard-Zimmer inkl. Tischkicker und Tischtennis lädt zu viel Spaß ein. Kleiner negativer Punkt, wenn die Kids in dem Trakt schlafen, ist es abends schwierig dort zu spielen. Aber alles in allem top und wir werden wieder kommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 285
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (91 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...