Aktivitetshus til 10 personer med udesauna, udebruser og udespa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 91, Vejers

- Sommerhusnr.: 50109
10 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dette feriehus opført i 2021 kan hele familien hygge sig og slå sig løs i den vestjyske natur. Med hele 10 sovepladser og et aktivitetsrum med pool/billard og bordtennis, er der ingen anledning til at kede sig. Selvfølgelig er der også plads til hundene, så ingen af familiens medlemmer behøves at blive hjemme.

Nyopført feriehus med aktivitetsrum og el-pejs

Sommerhuset er indrettet i en moderne stil, hvilket gør huset ideel for en stor familie, der kan lide at være i smukke omgivelser, både inde og ude. Med hele 5 soveværelse er der rigelig med plads til familiens medlemmer, og med 2 badeværelser, vil I ikke opleve slagsmål om brugen.

Med et helt nyt køkken kan man med lethed gøre brug af de lokale råvarer til tilberedningen af ens livretter. Desuden er der en dejlig stor og rummelig stue, med smukke og dejlige møbler, hvor man foran elpejsen virkelig kan nyde de sene aftener og lade hyggen tage over.

Udespa, udebruser og udesauna

Med både overdækkede og åbne terrasser kan man nyde sommeren i alt slags vejr, og er man til en hyggelig grillaften kan sommerhuset grill benyttes til formålet. Vil man hellere nyde dagen med noget wellness, er sommerhuset udespa og udesauna oplagt. Og efter en gåtur i de bløde sandstrande, kan sandet vaskes af ved sommerhusets udebruser. Sommerhuset ligger desuden på en smuk naturgrund, hvor man kan følge med i årstidernes skiftende skønhed.

Sol og strand

Med under 1000 meter til stranden kan man nemt og hurtigt komme ned og nyde solens stråler ved den Vesterhavets bred. Derudover kan man også gå på opdagelse i Vejers by, og se de små hyggelige butikker samt besøge den lokale købmand. Vejers er kendt for sit dyrevildt, der besøger gæsterne næsten dagligt, og er man heldig kan de ligge ude i haven og nyde vejret.

Vil man et smut ud af byen, er både Blåvand og Hennestrand tæt på. Hvis man gerne vil ud på en heldags tur, kan man besøge Bork Vikingehavn, som tager jer med ud på en tidsrejse tilbage til vikingetiden.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50109

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet alles, was man für eine Großfamilie mit drei Generationen braucht: Insgesamt viel Platz, große Schlafräume, große Küche, Terrassen auf mehreren Seiten und ein großes Grundstück. Man erreicht drn Strand in 800 m , wihnt in der Dünenlandschaft und hat kurze Wege zur Ferienhsusvermittlung und zum Einkaufen. Der Whirlpool ist ein toller Luxus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes, dennoch gemütliches Ferienhaus in idyllischer Lage.
Es ist alles vorhanden, was das Urlauberherz begehrt. Sauna und Whirlpool Ich hab laden zum relaxen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr großes Haus,sehr schöne Aufteilung.
Perfekt für 2 Familien.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 285
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (91 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...