Hyggeligt sommerhus med brændeovn og sauna i Vejers Strand

3
icon
icon
icon

Jafdalvej 79, Vejers

- Sommerhusnr.: 50110
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Mindre end 1 kilometer fra det smukke Vesterhav ligger dette hyggelige sommerhus på Jafdalvej 79 i Vejers Strand. I det hyggelige sommerhus kan op til 6 personer holde en skøn ferie, der både byder på hygge foran brændeovnen og afslapning i saunaen. Hvis I har en hund, er den også velkommen i feriehuset.

Hyggelig og indbydende indretning med brændeovn og sauna

Allerede når I træder inden for i sommerhuset på Jafdalvej 79 i Vejers Strand, vil I blive mødt af den hyggelige og indbydende indretning. De lyse trævægge og -lofter samt det skønne lysindfald skaber tilsammen en dejlig ferieatmosfære for jer at holde ferie i.

I alrummet er køkken, stue og spiseplads forenet, og her vil I uden tvivl tilbringe mange timer sammen, hvor I kan nyde hinandens selskab. Om I laver mad, planlægger feriedage, spiller spil eller ser film, så sørger brændeovnen for at fuldende den hyggelige stemning med sin knitren og varme.

Sommerhuset rummer 3 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge. Her kan I få jeres skønhedssøvn, så I kan blive klar til de kommende feriedage i Vejers Strand. Desuden er der et badeværelse med gulvvarme i sommerhuset, hvor der også er en skøn sauna, som byder ind til masser af afslapning.

Skøn terrasse og have med gyngestativ

Omkring det meste af sommerhuset løber der en skøn terrasse, som I kan tilbringe de solrige feriedage på. Både havemøbler og liggestole står klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på et godt spot i solen. Terrassen er desuden lukket, så her kan I have hunden med ud, uden den går på opdagelse på egen hånd.

I sommerhusets have vil børnene helt sikkert elske at løbe rundt og lege. I haven er der også et gyngestativ til børnene, hvor de kan gynge og få sus i maven. Mens børnene bruger dagens sidste energi, kan I gøre klar til aftenens middag på grillen, som er placeret på terrassen.

Kun 900 meter til Vesterhavet

Sommerhuset på Jafdalvej 79 i Vejers Strand er beliggende kun 900 meter fra Vesterhavet og de smukke sandstrande. På kort tid til fods kan I nå til sandstrandene, der fortsætter så langt, øjet rækker, hvor I kan gå lange, friske ture. På de varme sommerdage kan I også nyde en forfriskende dukkert i havet.

I har heller ikke langt til indkøb fra sommerhuset, idet I blot har 800 meter til den nærmeste indkøbsmulighed. I Vejers Strand kan I købe ind hos byens to købmandsbutikker. I kan også besøge nogle af byens spisesteder, hvis I selv vil slippe for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50110

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles gepflegtes Haus in sehr ruhiger Lage mit tollem Seeausblick

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gepflegt. Es hat eine sehr gute Ausstattung und eine große vollumzäunte Terrasse. Die Betten sind schön hoch und die Matratzen sind fester. Auch das Sofa ist groß und bequem. Der Ofen heizt sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine große, geschlossene Terasse.Ideal für unseren Hund.Auch wenn das Wetter nicht so schön ist,kann man geschützt auf der Terasse sitzen.
Die Aufteilung der Räume ist schön,besonders der große Wohnraum mit der Küche

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 2.001
Renoveret / Byggeår:2010 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...