Hyggeligt sommerhus med brændeovn og vildmarksbad til 6 personer i Vejers Strand

4
icon
icon
icon
icon

Aarrildsøvej 15, Vejers

- Sommerhusnr.: 50112
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie holdes ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus i Vejers Strand. Sommerhuset på Aarrildsøvej 15 rummer plads til op til 6 personer, der kan holde en dejlig ferie ved Vesterhavet. Hvis I har en hund, er I også velkomne til at tage den med på ferie i sommerhuset.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

Når I træder ind i sommerhuset på Aarrildsøvej 15, vil I straks opleve den lyse og hyggelige indretning, som danner rammen om en dejlig ferie for jer i Vejers Strand.

Sommerhusets hjerte, som også vil være jeres samlingspunkt på ferien, er alrummet. Her er der også en brændeovn, der skruer op for varmen og den hyggelige stemning. Udover brændeovnen er der også en energivenlig varmepumpe i sommerhuset, der sørger for gode temperaturer og et godt indeklima.

På sommerhusets 78 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, hvoraf 2 af soveværelserne er indrettet med dobbeltseng, og det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge. Alle senge er udskiftet i 2022. I sommerhuset er der derudover 1 badeværelse med gulvvarme.

Skønt udeområde med vildmarksbad, terrasse, sandkasse og gyngestativ

Sommerhuset ligger på en grund, der er mere end 2.000 kvadratmeter stor, og her har I masser af plads at boltre jer på – især på det fine terasseområde med vildmarksbad og hængekøje. Der er ingen tvivl om, at børnene og hunden kommer til at elske alt den plads omkring sommerhuset. Til børnene er der desuden en sandkasse og et gyngestativ i haven.

Mens børnene leger i haven, kan I finde havemøblerne og liggestolene frem på terrassen, hoppe i vildmarksbadet og finde jer godt til rette på et godt spot i solen. Læn jer tilbage og nyd solen, den friske luft og de smukke omgivelser. Når dagen lakker mod enden, kan I stege nogle lækre bøffer på grillen og nyde dem med et godt glas vin til.

Tag en tur til Vesterhavet

Fra sommerhuset er der 1,6 kilometer til det fantastiske Vesterhav, der er værd at besøge på alle tider af året og i al slags vejr. I Vejers Strand er stranden todelt, og på sydstranden har I mulighed for at tage bilen med på stranden – helt perfekt, hvis I skal tilbringe hele dagen på stranden og skal have den store oppakning med.

I Vejers Strand er der desuden mange skønne cykel- og vandrestier, som I kan tage på udflugt ad og opleve den smukke, vestjyske natur.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50112

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich bin in dieses Ferienhaus gekommen und habe mich sofort zu Hause gefühlt. Es hat sooooo viel Gemütlichkeit wie bei mir zu Hause ❤️

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben unseren Aufenthalt im Ferienhaus sehr genossen. Die Einrichtung und Ausstattung sind ansprechend, insbesondere das neu renovierte Bad und die Küche mit dem großen Side-by-Side Kühlschrank haben uns positiv überrascht. Der Garten wird in den wärmeren Jahreszeiten sicherlich zum Highlight. Eine rundum gelungene Unterkunft!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit einem außergewöhnlich schönen Ofen,wir haben uns sehr wohl gefühlt und in tollen Betten geschlafen wie ein Murmeltier.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.009
Renoveret / Byggeår:2023 / 2011

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...