Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer i Vejers Strand

3
icon
icon
icon

Aarrildsøvej 15, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50112
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie holdes ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus i Vejers Strand. Sommerhuset på Aarrildsøvej 15 rummer plads til op til 6 personer, der kan holde en dejlig ferie ved Vesterhavet. Hvis I har en hund, er I også velkomne til at tage den med på ferie i sommerhuset.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

Når I træder ind i sommerhuset på Aarrildsøvej 15, vil I straks opleve den lyse og hyggelige indretning, som danner rammen om en dejlig ferie for jer i Vejers Strand.

Sommerhusets hjerte, som også vil være jeres samlingspunkt på ferien, er alrummet. Her er der også en brændeovn, der skruer op for varmen og den hyggelige stemning. Udover brændeovnen er der også en energivenlig varmepumpe i sommerhuset, der sørger for gode temperaturer og et godt indeklima.

På sommerhusets 78 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, hvoraf 2 af soveværelserne er indrettet med dobbeltseng, og det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge. Alle senge er udskiftet i 2022. I sommerhuset er der derudover 1 badeværelse med gulvvarme.

Skønt udeområde med terrasse, sandkasse og gyngestativ

Sommerhuset ligger på en grund, der er mere end 2.000 kvadratmeter stor, og her har I masser af plads at boltre jer på. Der er ingen tvivl om, at børnene og hunden kommer til at elske alt den plads omkring sommerhuset. Til børnene er der desuden en sandkasse og et gyngestativ i haven.

Mens børnene leger i haven, kan I finde havemøblerne og liggestolene frem på terrassen og finde jer godt til rette på et godt spot i solen. Læn jer tilbage og nyd solen, den friske luft og de smukke omgivelser. Når dagen lakker mod enden, kan I stege nogle lækre bøffer på grillen og nyde dem med et godt glas vin til.

Tag en tur til Vesterhavet

Fra sommerhuset er der 1,6 kilometer til det fantastiske Vesterhav, der er værd at besøge på alle tider af året og i al slags vejr. I Vejers Strand er stranden todelt, og på sydstranden har I mulighed for at tage bilen med på stranden – helt perfekt, hvis I skal tilbringe hele dagen på stranden og skal have den store oppakning med.

I Vejers Strand er der desuden mange skønne cykel- og vandrestier, som I kan tage på udflugt ad og opleve den smukke, vestjyske natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50112

D.
sagde , Skamby

Et virkelig dejlig sommerhus med masser af plads.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.009
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...