Hyggeligt sommerhus med brændeovn – kun 800 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Peders Vej 5, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50114
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Sommerhuset på Peders Vej 5 i Vejers er et hyggeligt et af slagsen, og her vil op til 5 personer kunne holde en skøn og hyggelig ferie i det vestjyske. Udover de hyggelige rammer, som feriehuset byder på, så er det også beliggende kun 800 meter fra stranden og Vesterhavet.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Peders Vej 5 vil I straks blive mødt af den lyse og hyggelige indretning, som danner rammerne for jeres ferie – her vil I virkelig føle jer hjemme.

Sommerhusets alrum bliver jeres store samlingspunkt på ferien, hvor I kan tilbringe mange hyggelige stunder sammen. Om I sidder i sofaerne, ved spisebordet eller laver mad i køkkenet, kan I nyde hinandens selskab. I hjørnet står der en brændeovn, der fuldender den hyggelige feriestemning og spreder dejlig varme.

Udover brændeovnen er sommerhuset også udstyret med energivenlig varmepumpe, så I altid kan have et godt indeklima i feriehuset. Derudover er der også gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine og vaskemaskine, der hjælper jer med praktisk husarbejde på ferien.

På sommerhusets 80 kvadratmeter er der 3 soveværelser, der er indrettet med henholdsvis en dobbeltseng, en enkeltseng og en etageseng. Derudover er der 1 badeværelse i sommerhuset, som endda er udstyret med gulvvarme, så I ikke skal fryse tæerne fra morgenstunden.

Skøn terrasse og god beliggenhed kun 800 meter fra stranden

Udendørs byder sommerhuset på en skøn terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet. Her står der havemøbler, liggestole og en grill klar til jer, så I har alt, hvad I har brug for til en dejlig dag i solen. Skulle der falde et par regndråber, eller skulle I få brug for at sidde lidt i skygge, kan I sætte jer under den overdækkede del af terrassen.

Sommerhuset har en god beliggenhed, hvorfra I kun har 800 meter til stranden og det smukke Vesterhav, som er værd at besøge, både når I trænger til en frisk gåtur eller en dukkert i vandet. Desuden er sommerhuset beliggende kun 600 meter fra jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Ferieoplevelser i Vejers Strand

Vejers Strand er et skønt ferieområde, der byder på noget for enhver. Her er masser af skøn natur, som I kan tage ud at opleve ad områdets vandre- og cykelstier. I kan også tage en tur til blandt andet Blåvandshuk Fyr, hvor I kan opleve en helt fantastisk udsigt fra toppen af fyrtårnet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.928
Renoveret / Byggeår:2013 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...