Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 4 personer i Vejers

3
icon
icon
icon

Engesøvej 48, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50115
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skal du på ferie med din kæreste eller lille familie, så tag et kig på dette sommerhus på Engesøvej 48 i Vejers. Sommerhuset rummer plads til 4 personer, og har I hunde, er de også velkomne her. I sommerhuset vil I opleve en hyggelig feriestemning, der bliver fuldendt af brændeovnen.

Hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset på Engesøvej 48 i Vejers rummer en virkelig hyggelig indretning, hvor I hurtigt vil finde jer godt til rette, når I ankommer. Her udgør alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet, det store samlingspunkt på jeres ferie. Her kan I nyde hinandens selskab, mens I laver mad, spiller spil og ser film. Brændeovnen fuldender feriestemningen og spreder samtidig god varme.

Sommerhuset kan derudover opvarmes af den energivenlige varmepumpe, som sørger for, at I altid har et godt indeklima til lave omkostninger.

I det 69 kvadratmeter store sommerhus er der 2 soveværelser – det ene er indrettet med en dobbeltseng, og det andet er indrettet med 2 enkeltsenge. Derudover er der 1 badeværelse i sommerhuset.

Stor indhegnet grund med terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er 2.407 kvadratmeter stor. Grunden er indhegnet, og derfor kan jeres hunde frit løbe rundt på grunden, uden I skal være bekymrede for, at de går på opdagelse på egen hånd i området.

På grunden er der også noget for feriens yngste gæster. Her er nemlig både sandkasse og gyngestativ, som de kan få stor glæde af på ferien, mens I andre slapper af i havemøblerne og liggestolene på terrassen. På terrassen kan I også samles om aftenen til en lækker middag på grillen.

Skøn beliggenhed kun 800 meter fra stranden

Sommerhuset har desuden en skøn beliggenhed, hvorfra I kun har 800 meter til stranden. Det tager jer ikke lang tid at nå til de smukke sandstrande og de brusende blå bølger, hvor I kan gå lange ture eller hoppe en tur i havet.

Fra sommerhuset har I desuden kun 700 meter til den nærmeste indkøbsmulighed. I Vejers er det muligt at købe ind hos de 2 købmandsbutikker, og ellers kan I også tage til Oksbøl, hvor der er flere dagligvarebutikker.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 2.407
Byggeår:1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...