Firestjernet sommerhus med vildmarksbad og brændeovn i Vejers

4
icon
icon
icon
icon

Rådyrvej 10, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50116
4 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Til parret eller den lille familie, der vil på en afslappende ferie ved Vesterhavet, er dette sommerhus på Rådyrvej 10 det helt oplagte valg! Det firestjernede sommerhus, der er renoveret i 2021, byder på en flot og moderne indretning, og udendørs finder I et lækkert vildmarksbad, der inviterer til mange afslappende stunder.

Moderne indretning med brændeovn

Sommerhuset på Rådyrvej 10 er renoveret i 2021, og her vil I blive mødt af en moderne indretning, som I straks vil føle jer godt tilpas i. Med højt til loftet, lyse vægge og lofter samt lækre møbler er rammerne sat for en skøn ferie i det vestjyske.

Det 65 kvadratmeter store sommerhus er indrettet med 2 gode soveværelser, der begge er indrettet med dobbeltsenge. Desuden er sommerhuset indrettet med 1 badeværelse, der har gulvvarme, så I ikke fryser fødderne om morgenen.

I alrummet vil I utvivlsomt tilbringe mange dejlige feriestunder sammen, hvor I kan samles om spisebordet til sjove spil og god mad eller i sofaen til en spændende film i tv’et. Brændeovnen i hjørnet sørger for at holde den hyggelige feriestemning i top og for dejlig varme.

Opvaskemaskinen og vaskemaskinen hjælper jer med det praktiske husarbejde på ferien, så I kan bruge jeres ferietid på mange andre ting end praktiske gøremål. Sommerhuset har desuden en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for gode temperaturer.

Skønt udeområde med terrasse og vildmarksbad

Sommerhuset byder på et skønt udeområde, hvor der virkelig er lagt op til masser af afslapning på jeres ferie. Her har I et lækkert vildmarksbad, hvor I kan nyde masser af afslapning under åben himmel – det er især fantastisk under aftenens stjernehimmel.

Sommerhusets terrasse er afskærmet, og her står der både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan sætte jer godt til rette på en god plads i solen.

Naturskønne ferieoplevelser i Vejers Strand

Når I holder ferie i Vejers Strand, har I mange naturskønne ferieoplevelser i vente. Området byder på mange cykel- og vandrestier, som I kan opleve den smukke, vestjyske natur ad. Derudover er der også skønne oplevelser såsom Blåvandshuk Fyr inden for kort rækkevidde.

Ét sted, som I selvfølgelig skal besøge på jeres ferie i Vejers Strand, er Vesterhavet, som I har 1,8 kilometer til fra sommerhuset på Rådyrvej 10. Tager I til sydstranden, kan I have bilen med jer helt ned på stranden – det er oplagt, hvis I har planer om en hel dag ved stranden, som kræver stor oppakning.

I Vejers Strand finder I desuden 2 købmandsbutikker, som I kan klare jeres indkøb hos på ferien. I kan også tage til Oksbøl, der ikke ligger langt fra Vejers, hvor I finder flere store dagligvarebutikker.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 1.641
Renoveret / Byggeår:2021 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...