Femstjernet sommerhus med spa og sauna til 8 personer

5
icon
icon
icon
icon
icon

Aarrildsøvej 4, Vejers

- Sommerhusnr.: 50118
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen inden for i sommerhuset på Aarrildsøvej 4 i Vejers Strand – en ferieadresse, hvor der er masser af luksus og afslapning på programmet! I det femstjernede feriehus er der plads til op til 8 personer og 2 hunde, der kan nyde en fantastisk ferie ved Vesterhavet. I sommerhuset er der både spa og sauna, der indbyder til mange afslappende stunder. Desuden har sommerhuset en stor, åben terrasse, hvor I kan slappe af med udsigt til den nærliggende sø.

Få slappet af i spa og sauna

Afslapning er i fokus i det femstjernede feriehus på Aarrildsøvej 4 i Vejers Strand. Her står der både en spa og en sauna klar til jer, hvor I kan få slappet fuldstændig af og ladet jeres batterier op igen langt væk fra hverdagens stress og jag.

Moderne og lys indretning med brændeovn

Sommerhuset på Aarrildsøvej 4 i Vejers Strand er bygget i 2019, og her vil I møde en lys og moderne indretning, som I straks vil finde jer godt tilpas i. Udover den lyse og moderne indretning er her højt til loftet og en skønt lysindfald, der tilsammen skaber en skøn ferieatmosfære. Huset er energivenligt med helårsisolering, jordvarme og genvex ventilation.

På sommerhusets 164 kvadratmeter er der hele 4 store soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, som I kan få jeres nattesøvn i, så I kan blive klar til de kommende feriedage i Vejers Strand. Efter en dejlig nats søvn skal I hverken bekymre jer om kolde fødder eller kø til badeværelset – her er nemlig 2 badeværelser med gulvvarme.

Det er ikke kun på badeværelset, I kan nyde gulvvarmen. Det kan I nemlig også i alrummet, der vil være jeres store samlingspunkt på ferien. Med åben forbindelse mellem køkken, spiseplads og stue er der rig mulighed for, at I kan nyde hinandens selskab – og med brændeovnen knitrende i baggrunden bliver prikken over i’et sat.

I skal selvfølgelig ikke bruge en masse af jeres ferietid på at lave praktisk husarbejde, og takket være opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren slipper I for det.

Stor, åben mahogni terrasse med udsigt til sø

Sommerhuset byder på en stor, åben terrasse, hvor I altid vil kunne finde jer et godt spot i solen, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole. Fra terrassen kan I nyde en dejlig udsigt til den nærliggende sø.

På terrassen har I også en grill til rådighed, så når aftenen nærmer sig, kan I så småt gå i gang med aftenens grillmiddag med lækre bøffer og vin.

Bo kun 700 meter fra Vesterhavet

Når I holder ferie i feriehuset på Aarrildsøvej 4 i Vejers Strand, bor I kun 900 meter fra det smukke Vesterhav, der byder på brusende, blå bølger og brede, hvide sandstrande, der fortsætter så langt, øjet rækker.

I bor desuden kun 600 meter fra jeres nærmeste indkøbsmulighed, så hvis I står og mangler det sidste til aftensmaden eller morgenbordet, vil I hurtigt kunne få fat i det. Energivenligt hus med jordvarme.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50118

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geräumiges und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus. Große Zimmer. Perfekt für einen Urlaub zum Entspannen und ausgiebige Wanderungen in der Natur zu genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügiges modernes Ferienhaus für 8 Personen mit Ausblick zum See. Hier wird es dir an nichts fehlen um einen entspannten Urlaub in Vejers Strand zu verbringen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schön und geräumig.
Die Lage ideal, egal ob man sich in der Küche, im Eßzimmer oder im Wohnraum aufhält, man schaut immer in die Natur!
Das Haus liegt sehr schön mit vielen Türen zur Terrasse.
Die Ausstattung in der Küche, insbesondere Geschirr, müsste mal wieder überarbeitet werden.
Die Zimmer und Betten sind sauber und gut!
Ebenso die Bäder.
Wir würden das Haus sehr wahrscheinlich wieder buchen 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:164 / 2.031
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...