Skønt sommerhus med spa og sauna i Vejers

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 90, Vejers

- Sommerhusnr.: 50120
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal der være masser af afslapning på programmet på jeres næste ferie? Og vil I gerne på ferie ved Vesterhavet? Så er dette sommerhus på Engesøvej 90 i Vejers et oplagt valg! Her kan I både slappe af i spa og sauna, og så bor I kun 950 meter fra Vesterhavet og de smukke sandstrande. I sommerhuset er jeres hund også velkommen til at komme med på ferie!

Afslapningsfyldt ferie i spa og sauna

Når I holder ferie, skal I selvfølgelig slappe af. Her i sommerhuset på Engesøvej 90 er der rig mulighed for, at I kan nyde masser af afslapning på jeres ferie. I sommerhuset har I nemlig både en spa og en sauna til rådighed, hvor I virkelig kan få ladt jeres batterier op igen.

Lys indretning med brændeovn

I det 132 kvadratmeter store sommerhus er der 3 gode soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn og samle ny energi til de kommende feriedage. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

I sommerhuset er der desuden hele 2 badeværelser, så I slipper for at skulle stå i kø fra morgenstunden. Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme, så I også slipper for at fryse fødderne.

Sommerhusets køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse og danner tilsammen alrummet, som vil blive jeres store samlingspunkt på ferien. Her kan I være sammen om at lave mad, spille spil og se film. Brændeovnen sørger for at sprede en dejlig varme og er samtidig med til at fuldende den hyggelige feriestemning. I stuen har I desuden gulvvarme.

Når I holder ferie i sommerhuset på Engesøvej 90, slipper I for at skulle bruge en masse tid på praktisk husarbejde, da her både er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Åben terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Udendørs venter jer en skøn terrasse, som I kan nyde de solrige feriedage på. Terrassen er åben, og her har I både havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer til rette i med en god bog på et godt solspot.

Mens der er afslapning på programmet for de voksne, er der leg på programmet for børnene. Udendørs står der nemlig både en sandkasse og gynge klar til dem.

Efter en dag i solen og den friske, vestjyske luft kan I tænde op i grillen på terrassen. Steg nogle lækre bøffer og nyd dem med et godt glas vin til, som en god afslutning på en skøn feriedag.

God beliggenhed kun 950 meter fra stranden

Sommerhuset på Engesøvej 90 i Vejers har en god beliggenhed, hvor I bor tæt på både strand og indkøb. Fra sommerhuset har I blot 950 meter til Vesterhavet og de smukke sandstrande, og I vil kunne nå hertil på kort tid, når I trænger til en god gåtur eller en forfriskende dukkert.

Til jeres nærmeste indkøbsmulighed er der blot 800 meter, så her vil I også hurtigt kunne nå frem, når I mangler de sidste ting til madlavningen. I Vejers er der 2 købmandsbutikker, I kan handle ind hos.

 

Det er muligt at oplade bilen ved huset, man skal selv medbringe kabel.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50120

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schön und hat alles was man braucht. Ich fahre seit 50 Jahren nach Vejers und das erste mal bei Esmark gebucht! Ich war angenehm überrascht wie alles klappte! Werde jetzt wohl öfters bei Esmark buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für sechs Personen buchbar, für 4 Erwachsene aber perfekt. Es ist gut aufgeteilt und super eingerichtet / ausgestattet. Wir empfanden es als sehr vorteilhaft, dass das Haus mit zwei Bädern ausgestattet ist. Ein Bad ist als Wellnessbereich vorgesehen. Die Küchenausstattung ist hervorragend und lässt keinen Wunsch offen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern eingerichtetes Ferienhaus mit schönen Bädern und guten Betten. Das Haus liegt auf einem großen offenen Grundstück, dass viel Platz für Aktivitäten bietet.
Hin und wieder sieht man auch Rotwild direkt am Haus und der näheren Umgebung. Das Haus liegt sehr ruhig und man ist in knapp 15 Minuten zu Fuß beim Bäcker/im Ortskern.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 2.386
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...