Skønt sommerhus med spa og sauna i Vejers

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 90, Vejers

- Sommerhusnr.: 50120
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skal der være masser af afslapning på programmet på jeres næste ferie? Og vil I gerne på ferie ved Vesterhavet? Så er dette sommerhus på Engesøvej 90 i Vejers et oplagt valg! Her kan I både slappe af i spa og sauna, og så bor I kun 950 meter fra Vesterhavet og de smukke sandstrande. I sommerhuset er jeres hund også velkommen til at komme med på ferie!

Afslapningsfyldt ferie i spa og sauna

Når I holder ferie, skal I selvfølgelig slappe af. Her i sommerhuset på Engesøvej 90 er der rig mulighed for, at I kan nyde masser af afslapning på jeres ferie. I sommerhuset har I nemlig både en spa og en sauna til rådighed, hvor I virkelig kan få ladt jeres batterier op igen.

Lys indretning med brændeovn

I det 132 kvadratmeter store sommerhus er der 3 gode soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn og samle ny energi til de kommende feriedage. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

I sommerhuset er der desuden hele 2 badeværelser, så I slipper for at skulle stå i kø fra morgenstunden. Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme, så I også slipper for at fryse fødderne.

Sommerhusets køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse og danner tilsammen alrummet, som vil blive jeres store samlingspunkt på ferien. Her kan I være sammen om at lave mad, spille spil og se film. Brændeovnen sørger for at sprede en dejlig varme og er samtidig med til at fuldende den hyggelige feriestemning. I stuen har I desuden gulvvarme.

Når I holder ferie i sommerhuset på Engesøvej 90, slipper I for at skulle bruge en masse tid på praktisk husarbejde, da her både er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Åben terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Udendørs venter jer en skøn terrasse, som I kan nyde de solrige feriedage på. Terrassen er åben, og her har I både havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer til rette i med en god bog på et godt solspot.

Mens der er afslapning på programmet for de voksne, er der leg på programmet for børnene. Udendørs står der nemlig både en sandkasse og gynge klar til dem.

Efter en dag i solen og den friske, vestjyske luft kan I tænde op i grillen på terrassen. Steg nogle lækre bøffer og nyd dem med et godt glas vin til, som en god afslutning på en skøn feriedag.

God beliggenhed kun 950 meter fra stranden

Sommerhuset på Engesøvej 90 i Vejers har en god beliggenhed, hvor I bor tæt på både strand og indkøb. Fra sommerhuset har I blot 950 meter til Vesterhavet og de smukke sandstrande, og I vil kunne nå hertil på kort tid, når I trænger til en god gåtur eller en forfriskende dukkert.

Til jeres nærmeste indkøbsmulighed er der blot 800 meter, så her vil I også hurtigt kunne nå frem, når I mangler de sidste ting til madlavningen. I Vejers er der 2 købmandsbutikker, I kan handle ind hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50120

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich eingerichtet und aufgeteilt. Die Küche ist toll ausgestattet, man findet alles was man braucht.
Die zwei Bäder haben eine schöne Größe.
Der Alkoven ist zum Lesen und entspannen richtig toll.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein geräumiges mit Stil eingerichtetes Ferienhaus solide auf Stein gebaut. Es isoliert super im Sommer bei Hitze. Die Ausstattung in der Küche ist überdurchschnittlich. Man findet scharfe Messer und hervorragende Bratpfannen vor.
Das überdurchschnittlich große Grundstück schafft eine hervorragende Privatsphäre. Hirsche, Rehe, Hasen sind tägliche Gäste, mal tagsüber oder nachts. Die 2 Terrassen erlauben ein Frühstück immer zur windgeschützten Seiten mit oder ohne Sonne ☀️.
Wir haben das Ferienhaus immer einwandfrei und sauber vorgefunden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles,modernes und großzügiges Ferienhaus. Die Betten sind sehr gemütlich,die Bäder groß und sauber und die Küche ist sehr gut ausgestattet mit qualitativ hochwertigen Küchengeräten. Die Inneneinrichtung ist modern und geschmackvoll.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 2.386
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...